Articole blog

Caută după categorie:

Care sunt beneficiile studierii unei limbi străine pentru dezvoltarea în carieră?

Nu mai este un secret pentru nimeni că însușirea unei limbi străine este indispensabilă în dezvoltarea carierei. Iată care sunt principalele beneficii: 1 – O ... (citește tot)

Dacă vrei să înveți o nouă limbă străină probabil te-ai gândit la cursuri de limbi străine. Care este cea mai bună alegere, să te înscrii ... (citește tot)

Dacă ești în căutarea unor destinații de călătorie în care să poți exersa abilitățile lingvistice, adăugă aceste țări vorbitoare de limba spaniolă pe lista ta ... (citește tot)

Cunoașterea limbii franceze poate avea diverse motive, profesionale, sociale sau comerciale. Învățarea limbii franceze și a vocabularului său variat poate părea uneori dificilă, mai ales ... (citește tot)

Melodioasă, clară, frumoasă – limba italiană este ca o adevărată destinație de vacanță, iar studierea ei – o călătorie. Dacă deja urmezi lecțiile unui curs ... (citește tot)

Foreign Service Institute (FSI) din SUA este organizația care oferă formare diplomatică de clasă mondială, precum și oportunități de învățare pe tot parcursul carierei de ... (citește tot)

Should I stay or should I go? Relationships in our life. When is the time for a change?English Debate Într-o dezbatere în două părți vom ... (citește tot)

Dezbatere deschisă în limba engleză la Lingua Events#languageeducation #debate #englishlearning #actual Evenimentul va avea loc pe data de 14 aprilie ! Asistăm înfrigurați la schimbarea istoriei și ochii tuturor sunt ațintiți asupra ... (citește tot)

Din acest articol vei afla 3 motive pentru care sa inveti limba spaniola. Iar daca timpul este dusmanul tau, poti incerca un curs online limba spaniola, ... (citește tot)

Suntem constienti ca in lumea si societatea moderna de astazi limbile straine sunt foarte cautate si pot fi considerate un atu pentru un candidat. In ... (citește tot)

Desi limba italiana nu este cea mai vorbita limba de pe glob, totusi sunt motive pentru care vei dori sa o adaugi portofoliului tau lingvistic. ... (citește tot)

In ziua de astazi sa cunosti o limba straina cu siguranta iti deschide calea catre noi si mai bune oportunitati. Si ce limba poate fi ... (citește tot)

Caută

Articole recente

Distribuie:

Abonează-te la newsletter