10 podcasturi care te vor ajuta să înveți limba franceză mai bine!

10 podcasturi care te vor ajuta să înveți limba franceză mai bine!

Dacă înveți limba franceză, îți recomandăm 10 podcasturi care te vor ajuta să o însușești mai bine. Ascultarea îți va permite să te obișnuiești cu pronunția, vocabularul și să-ți îmbunătățești abilitățile de ascultare și înțelegerea limbii. Iată câteva dintre ele:

1 – Coffee Break French: Structurat ca un curs în care prezentatorii acoperă diverse teme și gramatică, adresându-se atât începătorilor, cât și celor care doresc să-și îmbunătățească nivelul limbii.

2 – Learn French by Podcast: Oferă lecții în format audio, cu dialoguri autentice și explicații ale vocabularului și gramaticii folosite. Este ideal pentru cei aflați la un nivel intermediar.

3 – FrenchPod101: Este variat, care acoperă multiple teme, precum cultură, călătorii și afaceri, adaptat pentru toate nivelele de cunoaștere a limbii.

4 – News in Slow French: Podcastul îți oferă știri actuale, dar vorbite mai lent și cu explicații pentru înțelegerea mai ușoară a conținutului.

5 – InnerFrench: Creat de un vorbitor nativ francez, care abordează subiecte interesante și variate, adresându-se celor care stăpânesc un nivel intermediar și avansat al limbii.

6 – One Thing in a French Day: Un podcast scurt, în care prezentatorul relatează o scurtă întâmplare din viața sa de zi cu zi, o metodă relaxantă și utilă de a învăța vocabular și expresii comune.

7 – Duolingo French Podcast: Inspirat de aplicația Duolingo, oferă povești cu subtitrări, pentru a te ajuta să înțelegi mai bine conținutul.

8 – Français Authentique: Creat de Johan, un profesor de franceză pasionat, care se concentrează pe învățarea naturală și autentică a limbii franceze.

9 – Walk, Talk and Learn French: Acest podcast combină exercițiile fizice cu învățarea. Prezentatorul explică vocabular și expresii pe măsură ce te plimbă.

10 – French Voices Podcast: Aici sunt intervievați vorbitori nativi francezi din diferite domenii, oferind oportunitatea de a asculta și înțelege diferite accente și moduri de exprimare.

Este foarte important să te asiguri că alegi podcasturile care se potrivesc nivelului tău de cunoaștere a limbii franceze. Cu ajutorul acestor resurse, vei putea exersa și vei îmbunătăți abilitățile tale de ascultare și înțelegere. Succes la învățat!

Aici te poți înscrie la cursurile de limba franceză de la Lingua Transcript!

Caută

Articole recente

Distribuie:

Abonează-te la newsletter