LinguaTranscript_-_Cursuri_limbi_straine

Învață să comunici cu succes într-o limbă străină și ți se vor deschide noi drumuri și perspective profesionale.

Centrul de limbi străine Lingua Transcript oferă o gamă largă de Cursuri de Germană, Franceză, Engleză, Italiană și Spaniolă la punctul nostru de lucru din București, la sediul companiilor din toate orașele din țară, precum și online.

Participă acum la cursurile noastre și dezvolta-ți abilitățile de comunicare în limba ta străină preferată. Vei putea să discuți fluent atât în conversații generale cât și în cele centrate pe subiecte de specialitate.

Alege unul din cursurile de mai jos

Ai nevoie de mai multe informații?

Imediat după ce primim mesajul tău, vom lua legătura cu tine pentru a-ţi acorda tot suportul necesar

Cursuri de limbi străine pentru companii

Oferim cursuri de limbi străine pentru companii, în funcţie de profilul şi departamentul companiei pentru care se organizează respectivul curs de limbi străine.

LinguaTranscript - Cursuri de limbi straine (hero)

Mod de desfășurare

Cursurile de limbi străine pentru companii propuse de Lingua TranScript folosesc metode dinamice, comunicative, interactive şi eficiente, care determină progresului cursanţilor începând cu primele şedinţe.
 
Cursurile presupun exerciţii individuale, în 2 sau în grup şi se bazează pe conversaţie, exerciţii de sesizare intuitivă a structurilor gramaticale, exerciţii de redactare liberă pe o temă dată de interes general, traduceri şi retroversiuni, jocuri de rol, exerciţii de înţelegere a mesajelor pe suport audio.
 
În ceea ce priveşte materialele de lucru, cursurile noastre de limbi străine pentru companii utilizează manuale moderne și interactive de la edituri de specialitate renumite, alături de fişe de lucru, fişe de sistematizare, materiale audio-video, linkuri.

Loc de desfășurare

Cursurile pe care le oferim companiilor le putem desfășura atât la punctul de lucru din București – Bulevardul Ferdinand I Nr 48 (zona Foișorul de Foc) cât și sediile companiilor din întreaga țară.

Până în prezent am desfăşurat cursuri de limbi străine în oraşele Timișoara, Iași, Arad, Baia-Mare, Sibiu, Cluj-Napoca, Piatra-Neamţ, Alba-Iulia, Cugir, Făgăraș, Buzău, Suceava, Bacău, Brăila, Ploieşti, Constanţa, Galaţi, Râmnicu Vâlcea, Mediaș, Focșani, Târgu Mureș, Pitești.

Alege unul din cursurile de mai jos

Ai nevoie de mai multe informații?

Imediat după ce primim mesajul tău, vom lua legătura cu tine pentru a-ţi acorda tot suportul necesar

Obține un atestat de competențe lingvistice

La Lingua Transcript, oferim servicii de evaluare a competențelor lingvistice în limbile engleză, italiană, franceză, germană și spaniolă. Indiferent dacă sunteți o persoană fizică sau reprezentați o companie, vă putem ajuta să vă măsurați nivelul de cunoștințe și să obțineți un atestat de competențe lingvistice recunoscut.

Pentru Persoane Fizice:

1. Evaluarea Competențelor Lingvistice:

Trainerii noștri experimentați vă vor testa abilitățile într-un mediu interactiv. Veți susține examene scrise și orale pentru a evalua nivelul dvs. de cunoaștere a limbii.

2. Atestat Lingvistic:

După finalizarea testării, veți primi un certificat care atestă nivelul dvs. de competență lingvistică. Acesta poate fi folosit în scopuri academice, profesionale sau personale.

Pentru Companii:

1. Evaluarea Angajaților:

Oferim servicii de testare pentru angajații companiei dvs. Evaluăm competențele lingvistice ale echipei și oferim rapoarte detaliate.

2. Certificări Personalizate:

Companiile pot obține atestate personalizate pentru angajații lor, bazate pe nivelul de cunoștințe.

Homepage - Cursuri de limbi straine

Oferim servicii de interpretariat simultan și consecutiv

Oferim servicii de interpretariat pentru aproape toate limbile stăine: engleză, germană, franceză, italiană, spaniolă, rusă, greacă, maghiară, turcă etc. pe domeniu general sau pe domenii specializate: economice, juridice, IT, tehnice.

Contăm pe un număr mare de interpreți profesioniști în diferite oraşe din ţară – Bucureşti, Ploieşti, Suceava, Piatra-Neamţ, Iaşi, Galaţi, Brăila, Sibiu, Arad, Cluj, Timişoara, etc.

 • Interpretariat simultan
  • la căşti
  • tip hispering/chouchotage
 • Interpretariat consecutiv – pe diferite domenii şi cu diferite ocazii:
  • interpretariat tehnic sau de tratative comerciale
  • interpretariat telefonic
  • videoconferinţe în trei
  • servicii de Stewart, hostess, însoţitori sau ghizi turistici,
  • pentru conferinţe, work-shop-uri, întâlniri de afaceri atât în ţară cât şi în străinătate
 • Pe lângă serviciile de interpretariat asigurăm urmatoarele servicii conexe activităţii de interpretariat:

  • Închiriere echipament tehnic şi sistem de sonorizare pentru seminare, conferinţe, congrese, întâlniri de afaceri, târguri, expozitii etc.
  • Închiriere echipament audio-video pentru traducerea simultană

Tarifele pentru serviciile de interpretariat variază în funcţie de gradul de dificultate şi de specializare a limbajului, de timpul alocat, de locaţie şi de numărul de interpreţi. 

Pentru translaţii la instanţe de judecată, oficierea căsătoriilor sau la semnarea unor acte notariale se stabileşte un preţ pe oră.
În cazul întâlnirilor de afaceri, conferinţe, simpozioane etc. preţul se stabileşte pe zi.
Timpul maxim de interpretare este de 8 ore pe zi
Timpul se contorizează începând din momentul în care interpretul se află la dispoziţia clientului
Pentru deplasările în afara oraşului clientulului care solicită acest serviciu, acesta este responsabil pentru transportul, cazarea şi masa interpretului (interpreţilor) în condiţii decente.

Ai nevoie de servicii de interpretariat?

Imediat după ce primim mesajul tău, vom lua legătura cu tine pentru a-ţi acorda tot suportul necesar

*Poți încarcă până la 6 fișiere cu dimensiune maximă de 10 mb.

Ai nevoie de traduceri între limba română și alte limbi străine, cât și între două limbi străine?

Oferim servicii de traducere de cea mai bună calitate în domenii specializate (tehnic, juridic, financiar, bancar, economic, publicitate, medical, IT) cum ar fi: manuale şi documentaţii de construcţie şi operare, documente juridice, financiare, bancare şi comerciale, documentaţie medicală, site-uri şi campanii publicitare etc.

Traducerile sunt efectuate de către traducători autorizaţi de Ministerul Justiţiei care au fost selectaţi atât în funcţie de experienţa ca traducător autorizat, cât şi în funcţie de experienţa ca traducător într-un anumit domeniu specializat: economic, juridic, tehnic, IT etc.
Efectuăm traduceri din și în: limba germană, limba engleză, limba italiană, limba spaniolă, limba franceză, dar și alte limbi precum arabă, bulgară, greacă, polonă, portugheză, rusă, maghiară, turcă, etc.

Ai nevoie de mai multe informații?

Imediat după ce primim mesajul tău, vom lua legătura cu tine pentru a-ţi acorda tot suportul necesar