Cursuri de limbi străine pentru companii

Oferim cursuri de limbi străine pentru companii, în funcţie de profilul şi departamentul companiei pentru care se organizează respectivul curs de limbi străine.

LinguaTranscript - Cursuri de limbi straine (hero)

Mod de desfășurare

Cursurile de limbi străine pentru companii propuse de Lingua TranScript folosesc metode dinamice, comunicative, interactive şi eficiente, care determină progresului cursanţilor începând cu primele şedinţe.
 
Cursurile presupun exerciţii individuale, în 2 sau în grup şi se bazează pe conversaţie, exerciţii de sesizare intuitivă a structurilor gramaticale, exerciţii de redactare liberă pe o temă dată de interes general, traduceri şi retroversiuni, jocuri de rol, exerciţii de înţelegere a mesajelor pe suport audio.
 
În ceea ce priveşte materialele de lucru, cursurile noastre de limbi străine pentru companii utilizează manuale moderne și interactive de la edituri de specialitate renumite, alături de fişe de lucru, fişe de sistematizare, materiale audio-video, linkuri.

Loc de desfășurare

Cursurile pe care le oferim companiilor le putem desfășura atât la punctul de lucru din București – Bulevardul Ferdinand I Nr 48 (zona Foișorul de Foc) cât și sediile companiilor din întreaga țară.

Până în prezent am desfăşurat cursuri de limbi străine în oraşele Timișoara, Iași, Arad, Baia-Mare, Sibiu, Cluj-Napoca, Piatra-Neamţ, Alba-Iulia, Cugir, Făgăraș, Buzău, Suceava, Bacău, Brăila, Ploieşti, Constanţa, Galaţi, Râmnicu Vâlcea, Mediaș, Focșani, Târgu Mureș, Pitești.

Alege unul din cursurile de mai jos

Ai nevoie de mai multe informații?

Imediat după ce primim mesajul tău, vom lua legătura cu tine pentru a-ţi acorda tot suportul necesar

Hai să îți exersezi limbile străine

Seri de conversație “Lingua Events”

Lingua Events este divizia de evenimente tip workshopuri tematice de conversaţie în limbi străine a cunoscutului centru Lingua Transcript din Bucureşti www.linguatranscript.ro, înfiinţat şi manageriat de Manuela Meleandră.
 
Cu o experienţă de peste 17 ani pe piaţa traducerilor şi organizării de cursuri de limbi străine (atât pentru persoane individuale cât şi pentru segmentul corporate), Lingua Transcript dispune de know-how-ul şi de baza materială necesare dezvoltării atelierelor de conversaţii, socializare & networking în limbi străine, cu componentă educativă.

Incă de la prima ediţie, Serile Tematice Lingua Events s-au bucurat atât de o primire călduroasă din partea participanţilor (atât români cât şi expaţi) cât şi a invitaţilor si moderatorilor printre care o amintim pe Irina Margareta Nistor.

 • Vei petrece timp de calitate într-o atmosferă relaxantă, confortabilă şi de bună dispoziţie
 • Îți vei lărgi sfera de contacte cu persoane cu care ai interese comune
 • Interacţionezi cu expaţi vorbitori nativi în limba respectivă: engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană, etc.
 • Îți vei lărgi bagajul informaţional şi iți vei exersa gândirea laterală
 • Îți vei îmbunătăţi abilităţile de comunicare în limbile străine de interes pentru tine
 • Socializezi într-o limbă străină alături de persoane cu care ai preocupări comune
 • Participi la dezbateri incitante unde iţi poţi exprima liber părerea asupra unui subiect controversat
 • Afli informaţii interesante de la experţi în domeniu
 • La serile de jocuri participi la jocuri de societate ce se desfăşoară în limba străină aleasă
 • La final primeşti feedback lingvistic de la un expert
 • Te servim cu o selecţie specială de delicii culinare
 • Te vei putea delecta cu vinul special al serii sau iţi vei putea alege băutura preferată din sucurile, cafeaua şi apa plată puse la dispoziţie