Portofoliu

Lingua Transcript_Portofoliu

Ne dedicăm excelenței în serviciile de traducere și educație lingvistică.

Cu o echipă de traducători profesioniști și vorbitori nativi de limbă străină, oferim o gamă largă de cursuri de limbi străine și servicii de traducere care depășesc așteptările clienților noștri.

Ce spun clienții noștri

We are very safisfied with our collaboration with Lingua Transcript. We organized severa! language courses in English and German for our employees and we have been very satisfied with the teaching method and language skills improvement seen in the employees who attended their classes. Our company also collaborated with Lingua Transcript in severa! translations of technical documents and we have been very satisfied with their work. They are a reliable partner and we give our recommendation for their professional services and quality.

Firma LINGUA TRANSCRIPT este unul dintre colaboratorii SGS Romania şi acest lucru confirma respectarea valorilor fundamentale în care cele doua companii se încred: integritate, imparţialitate, profesionalism, confidenţialitate, seriozitate, corectitudine, promptitudine şi spirit de echipă.

Cursurile de limbi străine susţinute de echipa de traineri Lingua Transcript în Bucureşti şi la locaţiile noastre din ţară sunt foarte apreciate de cursanţii noştri, aceştia bucurându-se de colaborarea ce durează de 6 ani de zile şi solicitând şi în prezent continuarea ei. Încă de la începutul acestei colaborări am apreciat profesionalismul, flexibilitatea, confidenţialitatea, promptitudinea şi seriozitatea trainerilor. Programele şi metodele de lucru adaptate în funcţie de nivel şi de limbaj: general sau de afaceri, dorinţa de a veni mereu în întâmpinarea nevoilor cursanţilor noştri şi nu în ultimul rând felul plăcut în care colaborăm cu coordonatorii de proiect din cadrul acestei companii, sunt atuuri care recomandă Lingua Transcript drept un partener flexibil şi de încredere.

Colaborarea între SC ENI ROMANIA SRL şi Lingua TranScript a început în 2010, prin servicii de traducere de specialitate pe care Lingua Transcript le-a desfăşurat cu profesionalism şi promptitudine, indiferent de complexitatea textelor. Relaţia dintre cele două societăţi nu s-a rezumat doar la serviciile de traducere, ci şi la efectuarea unor module de cursuri de limba italiană pe care SC ENI ROMANIA SRL le-a oferit angajaţilor săi în anul 2010. Desfăşurarea cursurilor, modalitatea de predare, evaluarea, pregătirea profesională a lectorilor sunt la standarde foarte înalte. Datorita acestor aspecte s-a decis prelungirea contractului cu Lingua TranScript atât pe partea de servicii de traducere precum şi pentru alte module de cursuri de limba italiană ce se vor desfăşura pe parcursul anului 2011.”

Desfăşurarea cursurilor, modalitatea de predare, evaluarea, pregătirea profesională a lectorilor sunt la standarde foarte mari, calificativul pe care îl oferim fiind „Excepţional”. Relaţia dintre cele două firme nu se rezumă doar la cursurile de limbi străine, ci şi la servicii de traduceri de specialitate, pe care Lingua TranScript le desfăşoară cu profesionalism şi promptitudine, indiferent de complexitatea textelor.

La inceputul anului 2019 am reinceput o colaborare pe partea de cursuri de limba engleza cu Lingua Transcript. Proiectul a avut o amploare mare, fiind vorba de peste 14 grupe individuale, adica un numar aproximativ de 672 sedinte de limba engleza/ an. Cursurile au beneficiat de monitorizarea si organizarea Lingua Transcript care s-a ocupat de testarile de plasare pe nivel, de Testa rile finale si raporta rile lunare si de un numar de 4 lectori. Prestatia lectorilor a fost, de asemenea, evaluata prin formulare interne iar rezultatele feedbackurilor cursantilor au fost bune si foarte bune. Suntem foarte multumiti de colaborarea pe care am avut-o, am continuat-o pana ta finalul anului 2022 si putem afirma ca toate cererile noastre adresate Lingua Transcript sunt tratate cu promptitudine si atent ie, raspunzandu-ni-se de cate ori o solicitam, in cel mai scurt timp si în cel mai dedicat mod. Considerand ca sunt un partener flexibil si profesionist, cu expertiza completa in serviciile de limbi straine (incluzand testare lingvistica, sustinere cursuri de limbi straine cu lectori formatori si certificati, precum si servicii de traduceri si interpretariat) recomandam cu caldura Lingua Transcript pentru proiecte similare, ca fiind un partener de încredere, pe termen lung.

Ce spun cursanții noștri

Ne mândrim cu toți clienții noștri care ne-au trecut pragul de-a lungul anilor

De-a lungul timpului am colaborat cu un număr mare de companii din România, din diverse domenii de activitate, atât pentru serviciile de traduceri și interpretariat cât și pentru cursurile de limbi străine și pentru atelierele de conversație în limba engleză.