Articole blog

Caută după categorie:

Cum să îți îmbunătățești abilitățile de vorbire în limba germană?

Pentru a vorbi fluent în limba germană, este important să nu rămâi doar la informațiile teoretice de la cursuri, ci și să pui acele cunoștințe ... (citește tot)

Înveți o nouă limbă străină? Ți-am pregătit o listă cu cele mai comune greșeli. Conștientizează-le și evită-le! 1 – Folosești o metodă de învățare nepotrivită ... (citește tot)

Cauți modalități să îți îmbunătățești limba franceză? Un mod plăcut și practic este să citești cărți pentru începători. Noi am creat o listă cu cele ... (citește tot)

Vocabularul este o parte importantă a oricărei limbi, dacă nu îl ai dezvoltat, vei face confuzii între termeni și nu vei reuși să exprimi ce ... (citește tot)

Îți este frică să ai o discuție într-o limbă străină? Nu ești singura persoană care se confruntă cu acest blocaj când vine vorba de a ... (citește tot)

Germania este o destinație turistică populară, cu un număr mare de atracții turistice, de la castele medievale și catedrale, la muzee și parcuri tematice. O ... (citește tot)

Ai decis să urmezi programul unei școli de limbi străine? Iată cele mai importante criterii de luat în considerare atunci când ești în căutarea unui ... (citește tot)

Există multe moduri în care poți învăța engleza, cea mai clasică fiind prin intermediul cursurilor cu prezență fizică. Perioada pandemiei și-a lăsat amprenta asupra modului ... (citește tot)

În acest articol vom discuta câteva dintre provocările cu care te vei confrunta dacă ai nevoie să traduci un text din română sau altă limbă ... (citește tot)

Îți dorești să înveți limba engleză fluent? Uite câteva sfaturi care te vor ajuta să înțelegi nu doar teoretic ci să poți susține cu ușurință ... (citește tot)

Succesul proiectului ‘‘The Story Behind the Story’’, precum și susținerea participanților la serile de conversație în limba engleză, ne-a convins să pregătim un calendar de ... (citește tot)

Așa cum v-am anuntat in grupul nostru @The Story Behind The Story, de luna aceasta vom ține evenimente împreună cu alți co-#creatori, oameni talentați, vorbitori ... (citește tot)

Caută

Articole recente

Distribuie:

Abonează-te la newsletter