Testări lingvistice

Trainerii noștri vor evalua abilitățile dvs. lingvistice într-un mediu interactiv. Veți fi supus unor teste orale și scrise pentru a evalua nivelul dvs. de cunoaștere a limbii. Rezultatele vor fi utilizate pentru a vă acorda un atestat de competențe lingvistice.

Obține un atestat de competențe lingvistice

La Lingua Transcript, oferim servicii de evaluare a competențelor lingvistice în limbile engleză, italiană, franceză, germană și spaniolă. Indiferent dacă sunteți o persoană fizică sau reprezentați o companie, vă putem ajuta să vă măsurați nivelul de cunoștințe și să obțineți un atestat de competențe lingvistice recunoscut.

Pentru Persoane Fizice:

1. Evaluarea Competențelor Lingvistice:

Trainerii noștri experimentați vă vor testa abilitățile într-un mediu interactiv. Veți susține examene scrise și orale pentru a evalua nivelul dvs. de cunoaștere a limbii.

2. Atestat Lingvistic:

După finalizarea testării, veți primi un certificat care atestă nivelul dvs. de competență lingvistică. Acesta poate fi folosit în scopuri academice, profesionale sau personale.

Pentru Companii:

1. Evaluarea Angajaților:

Oferim servicii de testare pentru angajații companiei dvs. Evaluăm competențele lingvistice ale echipei și oferim rapoarte detaliate.

2. Certificări Personalizate:

Companiile pot obține atestate personalizate pentru angajații lor, bazate pe nivelul de cunoștințe.

Homepage - Cursuri de limbi straine

Obține un atestat lingvistic

Completează formularul de mai jos și vom reveni în curând cu mai multe informații despre atestatul de care ai nevoie