10 podcasturi în limba engleză care te vor ajuta să o înveți mai bine!

10 podcasturi în limba engleză care te vor ajuta să o înveți mai bine!

Ascultarea de podcasturi în limba engleză este o modalitate excelentă de a învăța și îmbunătăți abilitățile lingvistice. Îți recomandăm 10 podcasturi interesante care te vor ajuta să o înveți mai bine:

1 – ESL Podcast: Oferă lecții practice, explicații gramaticale și discuții pe diverse teme.

2 – BBC Learning English: Realizat de BBC și acesta acoperă toate aspectele limbii, inclusiv vocabular, gramatică și cultură.

3 – The English We Speak: Este scurt și distractiv, oferit de BBC, care prezintă cuvinte și expresii englezești folosite în vorbirea curentă.

4 – 6 Minute Vocabulary: Te ajută să-ți îmbunătățești vocabularul în doar 6 minute pe zi.

5 – TED Talks Daily: Ascultă celebrele TED Talks, discursuri motivaționale și informative. Acestea acoperă o varietate de subiecte și te ajută să te familiarizezi cu diferitele accente și stiluri de vorbire.

6 – Culips ESL Podcast: Este distractiv și relaxant, iar gazdele discută diverse subiecte și folosesc un limbaj accesibil pentru cei care se află la un nivel începător.

7 – Luke’s English Podcast: Prezentatorul – Luke, abordează subiecte variate, iar stilul său captivant îți va păstra interesul.

8 – VOA Learning English: Oferă știri, povești și interviuri adaptate pentru vorbitorii de engleză non-nativi, facilitând înțelegerea și asimilarea informațiilor.

9 – EnglishClass101: Pentru toate nivelele, care oferă lecții de gramatică, vocabular și expresii utile pentru a te descurca în diverse situații.

10 – The Moth: Prezintă povești reale spuse de către oameni obișnuiți, ceea ce te va ajuta să îmbunătățești capacitatea de ascultare și înțelegere a limbii în contexte autentice.

Alege câteva dintre aceste podcasturi care se potrivesc nivelului tău de cunoștințe în engleză și interesele tale. Ascultând în mod regulat și făcând notițe de cuvinte și expresii noi, vei observa o îmbunătățire semnificativă în cunoștințele tale. Baftă și spor la învățat! Iar dacă ai nevoie de cursuri de limbi străine apelează la Lingua Transcript!

Caută

Articole recente

Distribuie:

Abonează-te la newsletter