Povestea noastră

Din 2006 deschidem porțile comunicării globale pentru studenții noștri, echipându-i cu abilitățile necesare pentru a excela într-o lume multilingvă și multiculturală.

O echipă unită și devotată clienților și cursanților noștri

Suntem un centru de excelență în domeniul educației lingvistice, oferind cursuri de limbi străine personalizate pentru toate vârstele și nivelurile de competență. Cu o experiență de peste 18 ani în învățământul lingvistic, echipa noastră de profesori nativi și bilingvi este dedicată succesului fiecărui student.

Cele mai importante schimbari în compania noastră

Cine suntem

Ne dedicăm oferirii de servicii lingvistice de înaltă calitate pentru a satisface nevoile diverse ale clienților noștri. Suntem o echipă de profesioniști pasionați, cu o vastă experiență în traduceri, transcrieri, localizări și alte servicii lingvistice.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este de a facilita comunicarea globală prin oferirea de soluții lingvistice precise și fiabile. Credem că barierele lingvistice nu ar trebui să împiedice succesul și dezvoltarea afacerilor, de aceea suntem aici pentru a asigura că mesajul dvs. ajunge clar și corect la audiența țintă.

Echipa noastră

Echipa noastră este formată din experți lingvistici cu pregătire și experiență diversificată, capabili să gestioneze proiecte în multiple limbi și domenii. Colaborăm cu traducători nativi și specialiști în diverse industrii pentru a asigura acuratețea și relevanța traducerilor noastre.

Proiectul Lingua Events

Seri tematice de conversație
și socializare în limbi străine

Comunitatea The Story Behind The Story

Ești pasionat de limbile străine și culturile internaționale?

Alătură-te grupului nostru de pe Facebook, LinguaEvents, pentru a participa la discuții, a afla despre evenimente viitoare și a te conecta cu oameni care împărtășesc aceeași pasiune.

Ce spun cursanții despre instructorii noștri

Cursuri de limbi străine pe an
+
Cursanți pe lună
+
Companii înscrise
+
Grupe lunar
+

De ce să începi un curs de limbi străine cu noi?

Utilizăm o metodologie de învățare bazată pe comunicare, care promovează utilizarea limbii străine într-un mod natural și eficient. Materialele noastre didactice sunt actualizate constant pentru a reflecta cele mai recente tendințe în educația lingvistică.

Experiență și expertiză

18 ani de experiență și numeroase proiecte finalizate cu succes

Profesori de elită

Echipa formată din experți lingvistici cu pregătire și experiență diversificată

Calitate garantată

Asigurăm un proces riguros de asigurare a calității pentru fiecare proiect

Soluții personalizate

Ne adaptăm nevoilor specifice ale fiecărui client și cursant în parte

Înscrie-te acum la cursurile noastre de limbi străine!

Descoperă bucuria de a învăța o limbă nouă cu LinguaTranscript! Fie că vrei să înveți pentru carieră, călătorii sau pasiune personală, avem cursul perfect pentru tine.