Articole blog

Caută după categorie:

26th of October – CREATIVITY – A gift or an achievement?

Continuăm serile noastre tematice de dezbateri și jocuri în limbi străine, așa cum am anunțat și în grupul nostru de Facebook The Story Behind The Story, ... (citește tot)

Așa cum v-am anunțat în grupul nostru de Facebook The Story Behind The Story, dăm restart Serilor noastre tematice de dezbateri și jocuri în limbi străine, împreuna ... (citește tot)

Pe piața globală actuală, capacitatea angajaților de a comunica eficient este esențială pentru atingerea obiectivelor companiei.  Oportunitățile de dezvoltare profesională oferite angajaților se vor concretiza ... (citește tot)

Expansiunea unei companii pe piețele internaționale necesită, de obicei, ca angajații să aibă un anumit nivel de cunoștințe într-o limbă străină sau două. Puțin contează ... (citește tot)

Îți dorești să atingi punctajul maxim la un test de engleză, cum ar fi Cambridge, IELTS, TOEIC? Urmează aceste sfaturi pentru a-ți îmbunătăți vorbirea și ... (citește tot)

Te-ai simțit vreodată conștient de accentul tău nepotrivit sau te-ai chinuit să pronunți anumite cuvinte? În acest articol, vei învăța șapte trucuri utile pentru a ... (citește tot)

Limba germană este plină de trăsături ciudate și descrieri poetice, făcând învățarea o experiență fascinantă pentru iubitorii de limbi străine. 1. Se vorbește în mai ... (citește tot)

Ascultarea de podcasturi în limba engleză este o modalitate excelentă de a învăța și îmbunătăți abilitățile lingvistice. Îți recomandăm 10 podcasturi interesante care te vor ... (citește tot)

Te întrebi cât durează să înveți limba germană? Care este cel mai bun, mai simplu și mai rapid mod de a învăța? Iată câțiva pași ... (citește tot)

Traducerile din și în limba germană se află în topul servicii solicitate. Este foarte important ca atunci când ai nevoie de aceste servicii, să apelezi ... (citește tot)

1. Este ușor de învățat Să începem prin a anula mitul că limba germană este deosebit de grea. În ciuda tuturor glumelor care se fac ... (citește tot)

Dacă înveți limba franceză, îți recomandăm 10 podcasturi care te vor ajuta să o însușești mai bine. Ascultarea îți va permite să te obișnuiești cu ... (citește tot)

Caută

Articole recente

Distribuie:

Abonează-te la newsletter