LinguaTranscript TEAM - Simona Sticlaru Trainer Limba Franceza
Simona Sticlaru

Bonjour! Sunt un profesor de franceză cu experiență de peste douăzeci și cinci de ani,  predau cu multă pasiune și îmi place foarte mult ceea ce fac.

Dețin atestatul de preparator și evaluator DELF – DALF, obținut  în cadrul Institutului Francez din România. Am coordonat proiectul organizat de Ambasada Franței în cadrul sistemului de învățământ  românesc ” De l’enseignement bilingue vers les filières francophones” la care se adaugă experiența dobândită prin stagii de formare și perfecționare, burse de studiu și insușire a unor metode si tehnici moderne de predare în centre universitare și lingvistice din Franța, la Rennes și Besançon.

Prin intermediul cursurilor vă ofer oportunitatea fie de a începe să învățați franceza, fie de a vă menține nivelul și de a vă îmbunătăți abilitățile deja deținute.

Cursurile se defășoară într-o atmosferă plăcută, mereu cu bună dispoziție, unde se folosesc instrumente interactive și distractive de predare, dar mai ales utile în viața de zi cu zi.

Scopul meu este să vă ajut să vă simțiți mai confortabil să vă exprimați liber în franceză, indiferent de nivelul dumneavoastră (A1, A2, B1, B2, C1).

Sunt familiarizată cu predarea online, care oferă multe oportunități de a explora, noi metode digitale, care te ajută să citești și ulterior să vorbești în limba franceză!

Ce spun cursanții despre mine:

12 iunie 2024

Am avut o experiență extraordinară cu cursurile de limba franceză oferite de Linguatranscript. În timpul cursurilor, am reușit să-mi construiesc un vocabular solid și să dobândesc încredere în vorbirea liberă în limba franceză. Instruitorii au fost profesioniști și dedicați, oferindu-ne suport constant și feedback constructiv. Mai mult decât atât, cursurile au fost extrem de practice și relevante pentru nevoile mele profesionale. Cu ajutorul acestor cursuri, am reușit să preiau un portofoliu în limba franceză la locul meu de muncă, ceea ce a fost o realizare remarcabilă pentru mine. Recomand cu căldură Linguatranscript tuturor celor care doresc să învețe sau să-și îmbunătățească cunoștințele de limba franceză!

Andreea
12 iunie 2024

Am completat modulul de incepatori fara probleme. Materia este foarte bine structurata, cursul nu este dificil de urmat. Nivelul de dificultate a crescut gradual, ramanand mereu cu doar jumatate de pas inaintea mea. Acest lucru m-a motivate mereu sa fac inca un pas.

Oricand a aparut o notiune mai complicata profesorul de la curs s-a asigurat ca este explicata corect si complet. Greselile care au aparut in timpul rezolvarii exercitiilor au fost corectate nu cu superioritate ci cu intelegere de catre profesor.

Voi participa cu siguranta la modulul intermediar.

Constantin
5,0 din 5 stele (bazate pe 2 recenzii)
Excelent100%
Foarte bine0%
Mediocru0%
Slab0%
Teribil0%

Ai participat la cursul meu? Sunt încântat să aud și părerea ta