Bună, dragilor ! Eu sunt Iustina, cel mai amuzant și jovial trainer din echipă.

Provin din domeniul limbilor moderne și al relațiilor publice și în ultimii 10 ani m-am dezvoltat predând limbile italiană și română. Acest lucru mi-a adus mult progres la nivel personal, deoarece lucrul cu oamenii îmi aduce bucurie și împlinire. Experienta mea a fost in sine si cel mai bun profesor personal, asa incat am reușit să-mi dezvolt abilități excelente de comunicare, de asa maniera ca am ajuns sa ma pricep foarte bine să mențin elevii implicați și mai ales, să ii determin sa participe activ! Pasiunea mea de-o viață pentru invatat m-a ținut conectată la lectură în timpul liber: în ultima vreme cartile de autodezvoltare mi-au captat interesul. În timp ce dezbaterile și vorbitul în public pot scoate la iveală tot ce am eu mai bun de oferit, descoparind alte culturi ale lumii mă face să apreciez viața în sine și să prețuiesc oamenii pentru ce sunt ei si pentru ce au ei bun de oferit. Pentru mine, fiecare curs  este un amestec dragut de predare, ascultare, conectare și un timp fain petrecut cu clasa la Lingua Transcript!

Ce spun cursanții despre mine:

12 iunie 2024

Am avut o experiență excelentă cu cursurile de limba italiană din centrul lingvistic Lingua transcript, beneficiind de un mediu de învățare adaptat nevoilor corporatiste. Am învățat că procesul de învățare depășește simpla memorare a regulilor gramaticale, fiind încurajați să explorăm cultura italiană prin discuții, jocuri de rol și activități practice. Trainerul nostru- Iustina Roman- cu o experiență profundă în limba și cultura italiană, a fost o sursă constantă de inspirație și cunoștințe.

Octavian
12 iunie 2024

Am parcurs deja 3 module de limba Italiana, iar pe langa faptul ca am dobandit extrem de multe cunostiinte, am petrecut ore de învățare cu oameni minunați, intr-o atmosfera deschisa si placuta. Recomand tuturor persoanelor care doresc sa invete italiana pe Iustina, de departe cea mai profesională, deschisa si cu stare de bine trainer.

Flavia
12 iunie 2024

Am fost intotdeauna atrasa de limba italiana. Din pacate, dar nu am avut oportunitatea de a o invata pana cand nu m-am inscris la cursurile oferite de compania pentru care lucrez. Din acel moment, m-am indragostit si mai mult de aceasta minunata limba. Iustina, profesoara noastra de limba italiana este foarte rabdatoare si empatica cu toti cursantii iar lectiile sunt distractive si interactive.

Adelina
12 iunie 2024

De cand am ajuns in Italia, m-am indragostit de limba italiana. Acum studiez această limbă frumoasă cu dna Iustina, care din prima zi a reuşit să mă facă să apreciez şi mai mult studiul acestei limbi. Grazie, maestra!

Anca
12 iunie 2024

Întotdeauna mi-a plăcut limba și cultura italiană și am îndrăgit-o încă din călătoriile mele în Italia. Pot mărturisi că am descoperit o nouă pasiune prin aceste cursuri de limba italiană. Îi mulţumesc Iustinei pentru răbdare şi sfaturi. Datorită ei, fiecare curs este o detasare de la cotidian.

Eliza
5,0 din 5 stele (bazate pe 7 recenzii)
Excelent100%
Foarte bine0%
Mediocru0%
Slab0%
Teribil0%

Ai participat la cursul meu? Sunt încântat să aud și părerea ta