LinguaTranscript TEAM - Anca-Ionescu Trainer Limba Engleza
Anca Ionescu

Bună! Numele meu este Anca. Predarea limbii engleze a început ca hobby, devenind ulterior pasiune și activitate cu normă întreagă!

Deși mi-am început viața profesională ca interpret și traducător, abia când am început să predau mi-am descoperit adevărata vocație. Încă mai simt emoția după mai bine de zece ani de predare a limbii engleze pentru adulți în companii multinaționale. Promovând un mediu de învățare relaxat, cursurile mele se axează pe dezvoltarea abilităților care le permit cursanților să comunice cu încredere în viața reală.

Cursurile pregătite de mine se disting prin simplitate, creativitate și flexibilitate, iar când creez materiale de învățare, acestea nu sunt doar atractive, ci și eficiente, susținând cursanții în efortul de a-și atinge obiectivele lingvistice.

Studiind în Irlanda și lucrând în multinaționale sud-africane, americane și franceze, îmbrățișez și apreciez diversitatea. Activitatea în medii multiculturale diverse a contribuit la perfecționarea metodelor de predare, permițându-mi să empatizez cu studenți din diferite medii și să îmi adaptez abordarea pentru a se potrivi contextelor culturale și educaționale specifice.

Cursurile mele îmbină în mod creativ tehnici educaționale tradiționale și moderne. Învățarea limbii engleze devine o experiență interactivă și plăcută datorită folosirii scenariilor din viața reală cu care cursanții rezonează și care îi stimulează să se dedice călătoriei lingvistice.

Vă aștept cu drag să comunicăm în limba engleză și să parcurgem împreună cursuri plăcute și valoroase deopotrivă!

Ce spun cursanții despre mine:

Nu există încă recenzii. Fii primul care scrie o recenzie.

0,0 din 5 stele (bazate pe 0 recenzii)
Excelent0%
Foarte bine0%
Mediocru0%
Slab0%
Teribil0%

Ai participat la cursul meu? Sunt încântat să aud și părerea ta