Manuela Meleandra Founder & Managing Director
Manuela Meleandră

Bună, sunt Manuela Meleandra, fondatoare a Lingua Transcript, pe care am lansat-o în urmă cu 18 ani extraordinari! Ca trainer de limbă germană și traducător autorizat, dar mai degrabă ca antreprenor, nu încetez niciodată să învăț și să evoluez. Alimentată de o energie debordantă și de un dram de talent artistic, am creat ceva cu adevărat unic: seri lingvistice tematice bogate în dezbateri, jocuri de societate și networking. Aceste evenimente sunt ingredientul nostru secret, pline de distracție, jocuri de dezvoltare personală și oportunități de a interacționa cu vorbitori nativi. Acestea oferă o modalitate fantastică de a practica limbile străine într-un cadru vibrant și captivant. Cred cu tărie că afacerile ar trebui să fie creative, artistice și distractive. Misiunea mea? Să vă arăt exact acest lucru, ajutându-vă să vă descoperiți adevăratul potențial și scoțându-vă din zona de confort. Veniți alături de noi – vă va plăcea să faceți parte din comunitatea noastră plină de viață!

Ce spun cursanții despre mine:

12 iunie 2024

Îmi face plăcere să recomand cursurile de limbi străine și serviciile de traducere ale Lingua TranScript. În ultimii ani, am lucrat direct cu Manuela Meleandra, proprietara Lingua TranScript, la diverse proiecte de traducere și cursuri de limba germană. Am constatat că este un partener de afaceri respectabil, care își gestionează afacerea cu integritate și pricepere.

Compania oferă servicii de calitate la un preț foarte bun. Am fost întotdeauna mulțumită de colaborare . Recomand cu drag Lingua TranScript ca fiind un furnizor solid și de încredere!

Cu stimă,

Carmen
12 iunie 2024

O recomand pe Manuela Meleandra, cât și Lingua Transcript pentru serviciile de traducere eficiente și flexibile, care pentru mine au fost excelente calitate-preț ! Colaborarea noastră s-a întins pe parcursul a 18 luni în care au livrat întotdeauna la timp. Un alt punct forte care îi diferențiază este faptul că au ținut cont de feedback-ul clientului.

Costin
12 iunie 2024

Colaborarea mea cu Manuela a fost și este bazată pe încredere: pe faptul că a înțeles nevoile și că îmi va oferi o soluție la timp, că se va implica și că munca ei va avea un rezultat excelent. Pot afirma că niciodată nu a profitat de această încredere, ci că s-a străduit întotdeauna să-mi ofere cea mai bună soluție posibilă. O recomand cu căldură pe Manuela ca partener de afaceri jovial și deschis, dar mai ales ca furnizor de servicii de înaltă calitate.

Laura
12 iunie 2024

Îmi face o deosebită plăcere să o recomand pe partenera mea de afaceri, Manuela. Lucrez îndeaproape cu ea de mai bine de trei ani și sunt impresionată de firea ei energică și curioasă. Manuela este o persoană creativă și originală. Are o inteligență nativă, o mare curiozitate față de oameni și idei noi și mult bun simț pe care l-a aplicat în rezolvarea multor probleme. Am constatat că este în mod constant plăcută, abordând sarcinile primite cu dăruire și zâmbet.

Atitudinea Manuelei, eforturile depuse și spiritul inovator transformă orice colaborare într-o experiență de succes !

Oana
12 iunie 2024

Am cunoscut-o pe Manuela încă din prima zi ca angajat la un mare retailer. A fost foarte prietenoasă și m-a sprijinit de fiecare dată când am avut nevoie. Este o persoană foarte directă, concretă și profesionistă. Urmărește și gestionează termenele cu succes și îi determină și pe ceilalți să facă la fel atunci când lucrează în proiecte. Este o persoană de încredere și orientată spre rezultate și o recomand cu siguranță.

Elena
5,0 din 5 stele (bazate pe 5 recenzii)
Excelent100%
Foarte bine0%
Mediocru0%
Slab0%
Teribil0%

Ai participat la cursul meu? Sunt încântat să aud și părerea ta