LinguaTranscript TEAM - Anca Titorov Trainer Limba Germana
Anca Titorov

Bună, sunt Anca și limba germană este pasiunea și meseria mea. O vorbesc de mică, de pe vremea când eram una dintre puținele familii de români de pe strada mea din Sibiu și am înțeles că, pentru a-mi face prieteni în jur, e important să știu și limba pe care o vorbesc ei. Mai târziu am mers la olimpiade de germană și am reușit să iau de trei ori la rând premiul I pe țară. Atunci profesoara mea m-a îndrumat să îmi urmez vocația și să aleg să o studiez mai departe. Îmi place să predau într-un mod relaxat, astfel încât cursanții mei să învețe limba asta în joacă, fără stres. La cursuri îmbinăm utilul cu plăcutul: vorbim în limba germană, stabilim conexiuni de la om la om și ne simțim bine împreună. 🙂

Ce spun cursanții despre mine:

12 iunie 2024

Particip la cursul de limba germană și pot sa spun ca este antrenant, sunt conștientă de progresul facut până acum, și asta mă determina sa continui. Sunt recunoscătoare pentru implicare și răbdare, profesoarei mele, Anca !

Daniela
12 iunie 2024

Cursul de germană a fost o experiență plăcută pentru mine. Într-un mediu prietenos și atractiv, am reușit să înțeleg și să vorbesc germana cu încredere, chiar dacă nu o vorbesc încă fluent. Recomand din toată inima acest curs tuturor celor care doresc să învețe limba germană. Profesorii pasionați și materialele de curs interactive m-au ajutat să progresez rapid și să depășesc barierele lingvistice.

Radu
12 iunie 2024

Am fost în vacanță în Austria timp de o săptămână și am vorbit doar în germană: cu instructorul de schi, la restaurant, la cazare, chiar și cu alți părinți. Două persoane mi-au lăudat germana. Acum doi ani, când am început cursurile de germană, abia dacă puteam vorbi în germană. Sunt recunoscătoare că am întâlnit-o pe Anca și că nu am renunțat la limba germană.

Andra
5,0 din 5 stele (bazate pe 3 recenzii)
Excelent100%
Foarte bine0%
Mediocru0%
Slab0%
Teribil0%

Ai participat la cursul meu? Sunt încântat să aud și părerea ta