Bună ziua, numele meu este Evelyn ! Sunt o persoană veselă, entuziastă și creativă. Consider că predarea unei limbi străine trebuie să aibă o abordare dinamică, care să nu se rezume doar la cuvinte, ci să creeze conexiuni cu situații și scenarii din viața de zi cu zi. Munca mea se bazează pe metode de predare inovatoare care iși propun să dezvolte potențialul cursanților. Absolventă a facultății de actorie, folosesc în în timpul lecțiilor elemente artistice elementare, ca parte componentă a procesului de învățare.

La Lingua Transcript, predau cursuri de limba română pentru corporații și angajații acestora. Sunt dedicată meseriei de profesor și-mi doresc ca lecțiile mele să aibă un impact pozitiv, care să promoveze un echilibru sănătos între muncă și viața cotidiană. Cred cu tărie că învățarea limbii țării în care lucrezi îmbunătățește performanța profesională și comunicarea cu cei din jur. Ne vedem la curs !

Ce spun cursanții despre mine:

12 iunie 2024

Urmez cursurile de limba română pentru străini prin intermediul Lingua Transcript și aș dori să îi mulțumesc profesoarei mele – Evelyn, pentru profesionalismul și răbdarea din timpul lecțiilor și mai ales pentru flexibilitatea de care a dat dovadă, înțelegând mediul corporatist și programul încărcat al angajaților!

Recomand Lingua Transcript dacă sunteți în căutarea unui curs de limba română unde să învățați cu plăcere.

Olzhas
12 iunie 2024

Cu ocazia cursurilor de limba română am reușit să îi înțeleg mai bine pe cei din jur și să fiu mai destins la locul de muncă, reușind să comunic și în altă limbă decât engleza. Cursul este concis, ușor de înțeles, cu teme flexibile în funcție de nevoi, bine structurat și interactiv. Evelyn este în permanență veselă și dornică să explice, de aceea cele 90 de minute erau un motiv de evadare din programul încărcat de a birou !

Vincenzo
12 iunie 2024

În calitate de elev al cursurilor de limba română pe care le-am început în ianuarie 2024, pot spune că începând cu lecția 15 comunicarea mea în limba română a devenit progresivă, deoarece am început să comunic și să înțeleg persoanele din jurul meu. Găsesc aceste cursuri foarte bine structurate prin modul de predare organizat, simplificat pas cu pas pentru a facilita învățarea pentru studenți străini ca mine, și în ciuda vârstei, având 42 de ani, am constatat că la această vârstă suntem încă competenți și dispuși în a învăța limbi străine. Multumesc mult!

Askhat
5,0 din 5 stele (bazate pe 3 recenzii)
Excelent100%
Foarte bine0%
Mediocru0%
Slab0%
Teribil0%

Ai participat la cursul meu? Sunt încântat să aud și părerea ta