Multinationalele curteaza candidatii poligloti

Multinationalele curteaza candidatii poligloti

Suntem constienti ca in lumea si societatea moderna de astazi limbile straine sunt foarte cautate si pot fi considerate un atu pentru un candidat. In mod special in randul companiilor multinationale.

Sa nu va mire daca una din conditiile de angajare se refera la cunoasterea unei limbi straine. Adesea este vorba de limba engleza, una dintre cele mai cunoscute limbi straine la nivel mondial.

Aparte de limba engleza, vorbitorii de limba germana, franceza sau olandeza sunt de asemenea curtati de angajatori.

Limba engleza ramane nedetronata

O auzim cu atat de mare frecventa, incat pare deci usor de inteles ca angajatorii prefera sa isi atraga in echipa candidati cunoscatori de limba engleza. Cu atat mai bine este daca persoana in cauza are cunostinte avansate de vorbire si scriere in limba engleza.

De altfel diferenta intre candidati o va face nivelul de engleza. Sa luam un exemplu concret, companiile de outsourcing cer cunoastere a unei limbi straine. Iar de obicei engleza este de baza. Asta pentru ca interactiunea cu publicul, clientii si colaborarile cu cei din tara si din afara tarii, atragerea de noi potentiali clienti vin la pachet cu nevoia de a avea teren comun din punct de vedere lingvistic.

De asemenea, cei care stiu o limba straina foarte bine si o a doua la nivel minim pot considera ca au un as in maneca. Predomina limbile straine din spatiul european, dar nu numai. Sunt la mare cautare si vorbitorii de limbi nordice, cum sunt si cei care au cunostinte de limba germana, franceza, italiana, spaniola sau olandeza.

Cat de fluent vorbiti intr-o limba straina

Una din principalele abilitati dorite de orice angajator este fluenta. Specialistii in recrutari atrag atentia despre acest aspect. Pe de alta parte insa, conteaza si dezvoltarea limbajului specific dintr-un domeniu.

Insa si eforturile vin rasplatite, in sensul in care angajatorii cer un nivel lingvistic tot mai mare. Insa ca avantaje, cel recrutat are sansa unui post la care unii nu au acces, precum si un nivel salarial mai mare. Iar de ce sa nu gandim pe termen lung? Investitia in cunostintele dobandite nu este niciodata nesigura, ci o decizie inteleapta.

Ce trebuie sa stiti cand optati pentru un curs de limba straina la Lingua TranScript?

●     Cursurile de limbi straine sunt pentru toate categoriile de cursanti, de la copii la adulti.

●     Cursurile sunt adaptate ca nivel de cunostinte, de la incepatori la cei de nivel mediu sau avansati.

●     Cursurile sunt atat de limbaj, cat si pe domenii specializate.La final de curs primiti un certificat ce atesta cunostintele dobandite, care poate fi recunoscut la nivel international.

Caută

Articole recente

Distribuie:

Abonează-te la newsletter