Cursuri de limba Engleză

Cursuri limbaj general si cursuri pe domenii specializate: economic, tehnic, juridic, medical, financiar-bancar, etc.

LinguaTranscript - Cursuri de limba engleza
Lingua Transcript_CURSURI ENGLEZA

Structura cursului de limba engleză

Centrul de limbi straine Lingua TranScript organizeaza cursuri de limba engleza atat pentru copii şi adolescenti, cat şi pentru adulti pe toate nivelurile de cunoastere a limbii engleze – de la cursuri de limba engleză nivel începatori, la cursuri de limba engleza nivel mediu si avansat, conform Scalei Comune Europene de Referinta.

Desfasuram in mod regulat atât cursuri pe limbaj general cat si cursuri pe domenii specializate (cursuri de limba engleză juridica, limba engleza medicala, limba engleza pentru Resurse Umane, limba engleza pentru afaceri, limba engleza tehnica etc.)

Oferim, de asemenea cursuri de pregatire pentru sustinerea examenelor internaţionale: IELTS, KET – Key English Test, PET – Preliminary English Test, FCE – First Certificate in English, TOEIC, CAE – Cambridge in Advanced English

Lingua TranScript este furnizor acreditat pentru desfăşurarea de programe de perfecţionare pentru adulti si organizeaza periodic în Bucuresti şi în ţară cursuri de limba engleza acreditate de ANC – Autoritatea Națională pentru Calificari:

La sfarsitul fiecărui nivel de cunostinte de limba engleza, in urma unui examen de absolvire scris si oral, in prezenaa unei comisii din partea Autoritatii Nationale pentru Calificari, cursantii pot obtine un certificat de absolvire.
Aceste certificate sunt recunoscute în Uniunea Europeană prin apostilare în tarile semnatare ale Conventiei de la Haga si prin supralegalizare în tarile nesemnatare.

De ce cursuri online?

Dacă nu îți este practic să fii prezent fizic la cursuri sau dacă dorești o libertate mai mare în alegerea timpului pentru învăţarea unei limbi străine, poți obţine toate competenţele necesare, urmând cursurile online Lingua TranScript.

Totul se desfăşoară exact ca la un curs obişnuit, având contact în timp real cu lectorul şi mai ales nu mai pierzi timpul pe drum putând participa când şi de unde dorești – de acasă, de la birou sau chiar din străinătate!

Programul se stabilește în zilele şi în intervalul orar dorit de tine

2 şedinţe de 90 de minute/săptămână

  • Toate cursurile sunt structurate pe niveluri de cunoştinţe de la începători până la avansaţi (de la A1 la C2) conform Cadrului european comun de Referinţă pentru limbi străine.
  • Inclusiv cursuri de pregătire pentru susţinerea examenelor internaţionale
  • Testări pentru stabilirea nivelului de cunoştinţe
  • Un nivel de cunoştinţe presupune 26 de şedinţe de 90 de minute
  • Pentru cursurile de grup se organizează în prealabil o testare gratuită de încadrare pe nivel de cunoştinţe

Pe lângă suportul de curs vei primi fişe de lucru şi de sistematizare, linkuri utile

Nivel cursuri

Cursurile de limba engleza pentru incepatori sunt structurate astfel:

Curs de limba engleza Nivel elementar A1 (incepatori de la zero)
Curs de limba engleza Nivel elementar (pre-intermediate) A2. Nivelul A2 se adreseaza cursantilor care au parcurs deja nivelul de initiere în limba engleza respectiv nivelul de începători A1 sau care au cateva cunostinte de limba engleza.

Fiecare nivel este impartit in doua submodule A1.1 şi A1.2 respectiv A2.1 şi A2.2. Se vor sustine astfel doua examene – examen intermediar si examen final. Prin aceste examene se testeza competentele de limba engleza scris si oral

Cursurile de limba engleza de nivel mediu sunt structurate astfel:

Cursuri de limba engleza Nivel mediu B1 (Intermediate)
Cursuri de limba engleza Nivel mediu B2 (Upper-Intermediate)

Fiecare nivel este impartit in doua submodule B1.1 si B1.2 respectiv B2.1 şi B2.2. Se vor sustine astfel doua examene – examen intermediar si examen final. Prin aceste examene se testeaza competentele in limba engleza scris si oral

Cursurile de limba engleză pentru avansati sunt structurate astfel:

Cursuri de limba engleza Nivel avansat C1 (advanced)
Cursuri de limba engleza Nivel avansat C2 (post-advanced sau proficient user)

Fiecare nivel este impartit in doua submodule C1.1 şi C1.2 respectiv C2.1 şi C2.2. Se vor sustine astfel doua examene – examen intermediar si examen final. Prin aceste examene se testeaza competentele de limba engleza scris si oral.

Cum aflu la ce curs de limba engleza trebuie sa ma inscriu?

Pentru a afla nivelul de cunostinte de limba engleza la care te încadrezi, poti rezolva chiar acum un test de engleză online. În functie de rezultatul testului de încadrare vei afla grupa potrivita nivelului tău.

Știai că...?

Limba engleza este a treia cea mai vorbita limba din lume, cu aproximativ 400 de milioane de vorbitori nativi. Si cel puţin inca atâţia o folosesc ca limba secundara. Este vorbita pe scara larga in peste 100 de tari.
Limba engleza este limba dominanta pe plan international in domeniile comunicatiei, stiintei, afacerilor, aviatiei, divertismentului, radioului si diplomatiei.

Vezi detaliile pachetelor

Grupe

Preț: 1.190 lei

Invidividual

Preț: 4.368 lei

Înscrie-te la cursul de limba engleză

Completează formularul de mai jos și te vom contacta ulterior pentru a confirma înscrierea ta la curs