Un Profesor adauga ingrediente pentru Personalizarea Invatarii

Un Profesor adauga ingrediente pentru Personalizarea Invatarii

Conceptul prin care “aceeasi dimensiune se potriveste pentru toti” a dat gres in multe situatii.  Aceasta metoda nu este calea catre succes nici in dezvoltarea de personal. Curiculumul de Invatare a Limbilor Straine defineste un parcus al invatarii comun pentru toti participantii care impartasesc aceleasi interese si acelasi nivel de limba. Dar, nevoile individuale de invatare vor fi ignorate daca un Manager De Resurse Umane alege o platforma Video de Invatare in loc sa aleaga un serviciu de Predare cu Profesor. 

Riscul este ca la sfarsitul cursului sa se masoare diferente mari in evolutia indivizilor. Si nu ar fi o surpriza sa descoperiti ca jumatate din cursanti au renuntat la curs si ca numai 1 din 10 si-au imbunatatit limba semnificativ. 

Profesorii de Limbi Straine de la Lingua TranScript au un focus special asupra nevoilor cursantilor si ajusteaza practica individuala pe fiecare personalitate. Grupele cu numar mic de participanti ofera flexibilitate profesorilor Lingua TranScript, in asa fel incat sa poata raspunde intrebarilor cursantilor, sa le clarifice neintelegerile si sa le satisfaca curiozitatea, imbunatatind astfel curiculum de baza. 

La Lingua TranScript, profesorii nostri folosesc tehnici de invatare Personalizata precum:

  • Folosirea de exercitii si fise modulabile care completeaza cursul standard
  • Incurajarea exprimarii libere prin impartasirea experientelor personale (se pune in practica exprimarea evenimentelor, a argumentelor si a motivatiilor care sunt foarte utile in Comunicarea de Business cand angajatul face o negociere, vinde un produs sau face un pitch de proiect nou) 
  • Cercetare ghidata si invatare independenta pe subiecte din domeniul angajatului
  • Si o tehnica care cantareste foarte mult in invatarea limbilor straine: nu doar corectarea limbii cursantilor (precum o face o aplicatie robotizata) ci, un act in plus: explicarea si argumentarea corecturilor facute de profesor (vorbim aici de corectarea scrierii, a pronuntiei si a structurilor gramaticale)

Practic, la Lingua TranScript, profesorii ajuta fiecare cursant, fie ca este manager de echipa, manager de proiect, programator, reprezentant de vanzari, etc., sa-si imbunatateasca abilitatile de limba straina intr-o ambianta placuta, cu metode usoare, intr-un mediu lipsit de stres, facand invatarea usoara chiar si pentru cei mai ocupati dintre angajati.

Sunteti interesat de o oferta de Curs de Limba Straina cu Profesor? Contactati-ne pentru mai multe detalii.

Caută

Articole recente

Distribuie:

Abonează-te la newsletter