Cursuri de limba Spaniolă

Cursuri limbaj general si cursuri domenii specializate: economic, tehnic, juridic, medical, etc.

LinguaTranscript - Cursuri de limba spaniola

Structură cursuri de limba spaniolă

Centrul de limbi străine Lingua TranScript organizează cursuri de limba spaniolă atât pentru copii şi adolescenţi cât şi cursuri de limba spaniolă pentru adulţi pentru toate nivelurile de cunoaştere a limbii spaniole – de la cursuri de limba spaniolă nivel începători, cursuri de limba spaniolă nivel mediu până la cursuri de limba spaniolă nivel avansat conform Scalei Comune Europene de Referinţă.

Desfăşurăm în mod regulat atât cursuri pe limbaj general cât şi cursuri pe domenii specializate (cursuri de limba spaniolă juridică, limba spaniolă medicală, limba spaniolă pentru Resurse Umane, limba spaniolă pentru afaceri, limba spaniolă tehnică, etc.)
Oferim, de asemenea cursuri de pregătire pentru susţinerea examenelor internaţionale DELE:

Diploma de Spaniolă – Nivelul B1 (Iniţial)
Diploma de Spaniolă – Nivelul B2 (Intermediar)
Diploma de Spaniolă – Nivelul C2 (Superior)

De ce cursuri online?

Dacă nu îți este practic să fii prezent fizic la cursuri sau dacă dorești o libertate mai mare în alegerea timpului pentru învăţarea unei limbi străine, poți obţine toate competenţele necesare, urmând cursurile online Lingua TranScript.

Totul se desfăşoară exact ca la un curs obişnuit, având contact în timp real cu lectorul şi mai ales nu mai pierzi timpul pe drum putând participa când şi de unde dorești – de acasă, de la birou sau chiar din străinătate!

Programul se stabilește în zilele şi în intervalul orar dorit de tine

2 şedinţe de 90 de minute/săptămână

  • Toate cursurile sunt structurate pe niveluri de cunoştinţe de la începători până la avansaţi (de la A1 la C2) conform Cadrului european comun de Referinţă pentru limbi străine.
  • Inclusiv cursuri de pregătire pentru susţinerea examenelor internaţionale
  • Testări pentru stabilirea nivelului de cunoştinţe
  • Un nivel de cunoştinţe presupune 26 de şedinţe de 90 de minute
  • Pentru cursurile de grup se organizează în prealabil o testare gratuită de încadrare pe nivel de cunoştinţe

Pe lângă suportul de curs vei primi fişe de lucru şi de sistematizare, linkuri utile

Nivel cursuri

Fiecare nivel este împărţit în două submodule A1.1 şi A1.2 respectiv A2.1 şi A2.2. Se vor susţine astfel două examene – examen intermediar şi examen final. Prin aceste examene se testeză competenţele de limba spaniolă scris şi oral

Cursurile de limba spaniolă de nivel mediu sunt structurate astfel:

Cursuri de limba spaniolă nivel mediu B1 (intermediar)
Cursuri de limba spaniolă nivel mediu B2 (intermediar superior)

Fiecare nivel este împărţit în două submodule B1.1 şi B1.2 respectiv B2.1 şi B2.2. Se vor susţine astfel două examene – examen intermediar şi examen final. Prin aceste examene se testează competenţele de limba spaniolă scris şi oral

Cursurile de limba spaniolă pentru avansaţi sunt structurate astfel:

Cursuri de limba spaniolă nivel avansat C1
Cursuri de limba spaniolă nivel avansat C2 ((nivel de excelenţă sau avansat plus)

Fiecare nivel este împărţit în două submodule C1.1 şi C1.2 respectiv C2.1 şi C2.2. Se vor susţine astfel două examene – examen intermediar şi examen final. Prin aceste examene se testează competenţele de limba spaniolă scris şi oral

Cum aflu la ce curs de limba spaniolă trebuie să mă înscriu?

Pentru a afla nivelul de cunoştinţe de limba spaniolă la care te încadrezi, poți rezolva chiar acum un test de spaniolă online. În funcţie de rezultatul testului de încadrare vei afla grupa potrivită nivelului tău.

Știai că...?

Limba spaniolă este una dintre cele şase limbi oficiale ale Organizaţiei Naţiunilor Unite şi se situează pe locul doi ca cea mai vorbită limbă în lume conform numărului vorbitorilor care o au ca limbă maternă, fiind precedată doar de chineza mandarină. O vorbesc ca prima şi a doua limbă între 450 şi 500 milioane de persoane.

Se plasează pe locul trei ca cea mai folosită limbă atât maternă, cât şi străină, fiind întrecută de chineza mandarină şi de engleză.

Spaniola ocupă, de asemenea, locul doi în topul celor mai studiate limbi din lume, fiind învăţată de cel puţin de 14 milioane de studenţi. Conform altor surse, acest număr depăşeşte 46 de milioane de studenţi distribuiţi în 90 de ţări.

Vezi detaliile pachetelor

Grupe

Preț: 1.190 lei

Invidividual

Preț: 4.368 lei

Înscrie-te la cursul de limba spaniolă

Completează formularul de mai jos și te vom contacta ulterior pentru a confirma înscrierea ta la curs