Cursuri de limba italiană

Cursuri limbaj general si cursuri pe domenii specializate: economic, tehnic, juridic, medical, etc.

LinguaTranscript - Cursuri de limba italiana

Structură cursuri de limba italiană

Centrul de limbi străine Lingua TranScript organizează cursuri de limba italiană atât pentru copii şi adolescenţi cât şi cursuri de limba italiană pentru adulţi pe toate nivelurile de cunoaştere a limbii italiene – de la cursuri de limba italiană pentru începători, cursuri de limba italiană nivel mediu până la cursuri de limba italiană pentru avansaţi conform Scalei Comune Europene de Referinţă.

Desfăşurăm în mod regulat atât cursuri pe limbaj general cât şi cursuri pe domenii specializate (cursuri de limba italiană juridică, limba italiană medicală, limba italiană pentru Resurse Umane, limba italiană economică, limba italiană tehnică, etc.)
Oferim, de asemenea cursuri de pregătire pentru susţinerea examenelor internaţionale: CILS A2, CILS 1, CILS 2, CILS 3, CELI 1, CELI 2, CELI 3, CELI 4.

De ce cursuri online?

Dacă nu îți este practic să fii prezent fizic la cursuri sau dacă dorești o libertate mai mare în alegerea timpului pentru învăţarea unei limbi străine, poți obţine toate competenţele necesare, urmând cursurile online Lingua TranScript.

Totul se desfăşoară exact ca la un curs obişnuit, având contact în timp real cu lectorul şi mai ales nu mai pierzi timpul pe drum putând participa când şi de unde dorești – de acasă, de la birou sau chiar din străinătate!

Programul se stabilește în zilele şi în intervalul orar dorit de tine

2 şedinţe de 90 de minute/săptămână

  • Toate cursurile sunt structurate pe niveluri de cunoştinţe de la începători până la avansaţi (de la A1 la C2) conform Cadrului european comun de Referinţă pentru limbi străine.
  • Inclusiv cursuri de pregătire pentru susţinerea examenelor internaţionale
  • Testări pentru stabilirea nivelului de cunoştinţe
  • Un nivel de cunoştinţe presupune 26 de şedinţe de 90 de minute
  • Pentru cursurile de grup se organizează în prealabil o testare gratuită de încadrare pe nivel de cunoştinţe

Pe lângă suportul de curs vei primi fişe de lucru şi de sistematizare, linkuri utile

Nivel cursuri

Cursurile de limba italiană pentru începători sunt structurate astfel:

Curs de limba italiană nivel elementar A1 (începători de la zero)
Curs de limba italiană nivel elementar A2. Nivelul A2 se adresează cursanţilor care au parcurs deja nivelul de iniţiere în limba italiană respectiv nivelul de începători A1 sau care şi-au însuşit cunoştinţele de bază.

Fiecare nivel este împărţit în două submodule A1.1 şi A1.2 respectiv A2.1 şi A2.2. Se vor susţine astfel două examene – examen intermediar şi examen final. Prin aceste examene se testeză competenţele de limba italiană scris şi oral.

Cursurile de limba italiană de nivel mediu sunt structurate astfel:

Cursuri de limba italiană nivel mediu B1 (intermediar)
Cursuri de limba italiană nivel mediu B2 (mediu plus sau intermediar plus)

Fiecare nivel este împărţit în două submodule B1.1 şi B1.2 respectiv B2.1 şi B2.2. Se vor susţine astfel două examene – examen intermediar şi examen final. Prin aceste examene se testează competenţele de limba italiană scris şi oral

Cursurile de limba italiană pentru avansaţi sunt structurate astfel:

Cursuri de limba italiană nivel avansat C1
Cursuri de limba italiană nivel avansat C2 ((nivel de excelenţă sau avansat plus)

Fiecare nivel este împărţit în două submodule C1.1 şi C1.2 respectiv C2.1 şi C2.2. Se vor susţine astfel două examene – examen intermediar şi examen final. Prin aceste examene se testează competenţele de limba italiană scris şi oral.

Cum aflu la ce curs de limba italiană trebuie să mă înscriu?

Pentru a afla nivelul de cunoştinţe de limba italiană la care te încadrezi, poți rezolva chiar acum un test de italiană online. În funcţie de rezultatul testului de încadrare vei afla grupa potrivită nivelului tău.

Știai că...?

Limba italiană este o limbă romanică vorbită de aproximativ 62 de milioane de oameni, din care majoritatea locuiesc în Italia.
Se bucură de statutul de limbă oficială în trei ţări — Italia, San Marino şi Elveţia (împreună cu franceză, germană şi retoromană) şi este folosită auxiliar în Vatican.
Deţine de asemenea statutul de limbă de minoritate în părţile Croaţiei şi Sloveniei.

Vezi detaliile pachetelor

Grupe

Preț: 1.190 lei

Invidividual

Preț: 4.368 lei

Înscrie-te la cursul de limba italiană

Completează formularul de mai jos și te vom contacta ulterior pentru a confirma înscrierea ta la curs