Avantajele studierii limbii franceze prin intermediul unui curs de limbă franceză

Avantajele studierii limbii franceze prin intermediul unui curs de limbă franceză

Vorbită de peste 300 de milioane de oameni în întreaga lume, limba franceză este studiată în continuu. Metodele de învățare a unei limbi străine au evoluat și s-au diversificat enorm, cu toate acestea cursurile sub îndrumarea unui profesor rămân a fi în topul preferințelor datorită eficienței lor precum și datorită rezultatelor obținute de către cursanți. Vom detalia cele mai importante avantaje ale studierii limbii franceze prin intermediul unui curs.

1 – Specializarea – Școlile de limbi străine creează cursuri pentru diverse categorii de cursanți. De la cei care vor să-și îmbunătățească doar pronunția sau vocabularul, până la cei care au nevoie să vorbească franceza pentru diverse domenii de interes: afaceri, turism, cultură etc. Fiind adaptate la cerințele studenților, orele de curs sunt atent create pentru a folosi din start contexte și un vocabular cât mai aproape de realitatea domeniului.

2 – Profesorul – Prezența și motivația, dragostea sa către limba și cultura franceză, metoda de predare, capacitatea de a coordona și inspira o echipă, capacitatea de a oferi feedback lingvistic constructiv, abilitatea de a transmite cunoștințe – sunt doar câteva motive datorită cărora merită să alegi un curs de limbi străine susținut de către un profesor. Un dascăl adevărat va ști cum să-și motiveze cursanții ca să atingă rezultate remarcabile împreună.

3 – Interacțiunea – Instruirea interactivă oferă posibilitatea cursanților de a exersa împreună cu membrii grupului prin exerciții și comunicare. Aceste interacțiuni ghidate de către un profesor care va interveni acolo unde este cazul pentru a corecta sau completa, ajută foarte mult la dezvoltarea rapidă a abilităților lingvistice. Practicarea cunoștințelor cu un partener de discuție care se află la același nivel de înțelegere a limbii, este un avantaj.

4 – Certificarea – Cele mai solicitate certificări sunt DELF și DALF – două teste pentru cursanții care au nevoie de o certificare oficială a nivelului de cunoaștere a limbii. Aceste certificate sunt emise de către Ministerul Francez al Educației Naționale și sunt utile pentru cei care se angajează sau vor să aibă acces la programe de studii. 

Vrei să aprofundezi limba franceză cu un profesor specializat? Vezi aici cursurile noastre: Alege cursurile Lingua Transcript!

Caută

Articole recente

Distribuie:

Abonează-te la newsletter