Alege vara aceasta o destinație în Germania și exersează limba germană!

Alege vara aceasta o destinație în Germania și exersează limba germană!

Germania este o destinație turistică populară, cu un număr mare de atracții turistice, de la castele medievale și catedrale, la muzee și parcuri tematice. O vacanță în unul din orașele țării va fi locul perfect de exersare a limbii germane. Iată top locații de vizitat:

1 – Berlin: Capitala Germaniei este una dintre cele mai populare destinații turistice din Europa! Aici veți putea vizita Turnul televiziunii, Poarta Brandenburg, Muzeul Pergamon și Piața Alexanderplatz. Este un loc excelent pentru a exersa limba, deoarece este un oraș cosmopolit, unde vorbitorii de limbă germană, dar și engleză sau alte limbi străine, sunt foarte comuni.

2 – München: Capitala Bavariei, München este un alt oraș popular în Germania, renumit pentru festivalul Oktoberfest, dar și pentru Palatul Nymphenburg, Muzeul BMW și Piața Marienplatz. De asemenea, este o oportunitate excelentă de a vorbi cu locuitorii orașului.

3 – Frankfurt: Centru financiar și de afaceri al Germaniei, Frankfurt este un oraș dinamic, cu multe locuri frumoase de vizitat, cum ar fi Catedrala Sfântul Bartolomeu, Muzeul Senckenberg sau Râul Main. 

4 – Hamburg: Cel mai mare port al Germaniei, Hamburg este un oraș plin de viață! Aici puteți vizita Filarmonica din Hamburg, Piața Sfântul Mihail și Muzeul Miniatur Wunderland. Este un oraș cu multe școli și universități, deci cu siguranță veți găsi mulți vorbitori de germană și engleză.

5 – Dresda: Capitala landului Saxonia, Dresda este cunoscută pentru arhitectura sa barocă, Muzeul Albertinum și Galeria de Artă din Dresda. Este un oraș istoric și cultural important în Germania care vă va cuceri cu frumusețile sale.

6 – Heidelberg: Orașul universitar Heidelberg este situat în landul Baden-Württemberg și este cunoscut pentru Castelul Heidelberg, Universitatea din Heidelberg și Podul Vechi. Este un loc excelent pentru a exersa limba germană, deoarece este un oraș cu o istorie bogată și cu mulți studenți.

7 – Nürnberg: Situat în landul Bavaria, Nürnberg este un oraș istoric, cu multe atracții turistice, cum ar fi Castelul Nürnberg, Biserica Sfântul Lorenz și Piața Hauptmarkt. Aici au loc diverse evenimente culturale, fiind un oraș în care veți regăsi o mulțime de tradiții. 

Turismul în Germania poate fi o modalitate excelentă de a învăța limba germană prin practică și interacțiune cu oamenii nativi, precum și prin vizitarea locurilor culturale și istorice ale țării. În timpul călătoriei, puteți învăța cuvinte și expresii noi, asculta vorbitori nativi germani și practica vorbirea și ascultarea. 

Vrei să înveți o limbă germană cu un profesor nativ? Alege cursurile Lingua Transcript!

Caută

Articole recente

Distribuie:

Abonează-te la newsletter