Cursuri specializate limba engleză

Cursuri de zi sau de seară pe termen lung – 2 şedinţe pe săptămână, cursuri de weekend sau cursuri intensive

Lingua TranScript, Centru de limbi străine şi traduceri autorizate, vă oferă cursuri specializate de limba germană pentru afaceri.
Cursurile sunt structurate de la cursuri de limba germană pentru afaceri nivel începător (A1-A2), nivel mediu (B1-B2), nivel avansați (C1-C2) conform Scalei Comune Europene de Referinţă.
  • Oferim cursuri de zi sau de seară pe termen lung – 2 şedinţe pe săptămână, cursuri de weekend sau cursuri intensive (3-4 şedinţe pe săptămână)
  • Se folosesc manualele: “Alltag, Beruf & Co.”, “Unternehmen Deutsch” (pentru nivelurile de la A1 la B2), “Wirtschaftskommunikation Deutsch” (pentru nivelul C1)
  • Accentul se pune pe conversaţie şi corespondenţă de specialitate
  • Pregătire examene atestare internaţională limba germană

Cursurile de limba germană pentru afaceri sunt structurate pe următoarele niveluri potrivit Scalei Comune Europene de Referinţă:
Nivel începători A1 – 2 module a câte 52 de unităţi de predare.
Nivel elementar A2 – 2 module a câte 52 de unităţi de predare.
Nivel pre-intermediar B1 – 2 module a câte 52 de unităţi de predare.
Nivel intermediar B2 – 2 module a câte 52 de unităţi de predare.
Nivel avansat C1 – 2 module a câte 52 de unităţi de predare.
Nivelul avansat plus C2 – 2 module a câte 52 de unităţi de predare

Unternehmen Deutsch” – pentru nivelurile de la A1 la B2
“Wirtschaftskommunikation Deutsch” – pentru nivelul C1
La aceste manuale de limba germană pentru afaceri se adaugă fişe de lucru, fişe de sistematizare, linkuri şi materiale auxiliare la alegerea profesorului.

Accentul se va pune pe conversaţie şi corespondenţă de specialitate adaptate fiecărui nivel de studiu: stabilire întâlniri de afaceri, comenzi de produse, formulare specifice, facturi, viramente bancare, negocieri, descrierea profilului unei firme, branşe şi domenii econmice, organizarea fimei – departamente firmă şi activităţile specifice, servicii – comenzi de produse, formulare specifice, modaliţăţi de plată, reclamaţii, relaţii cu clienţii, târguri de specialitate, import-export, oferte de locuri de muncă, curriculum vitae în format European, scrisori de intenţie, interviuri pentru angajare etc.

Cursuri de zi sau de seară pe termen lung – 2 şedinţe pe săptămână
Cursuri de weekend
Cursuri intensive: 3-4 şedinţe pe săptămână
Cursurile deschise pentru persoane fizice se organizează periodic la sediul nostru pentru grupe mari de maxim 10 persoane cu orar fix de desfăşurare.

Înscrierile şi orarul vor fi anunţate de fiecare dată la rubrica Noutăţi şi pe pagina noastră de Facebook.

Pentru cursurile individuale sau grupuri mici de 2-3 persoane, orarul poate fi adaptat în funcţie de disponibilitatea cursanților.

Toate cursurile de limba germană pentru afaceri urmează metodologia corespunzătoare în vederea examenelor de atestare internaţională Goethe-Zertifikat A1, A2, B1, Zertifikat Deutsch für den Beruf B2 si , Wirtschaftsdeutsch International C1.

Vezi detaliile pachetelor

Grupe

Preț: 1.190 lei

Invidividual

Preț: 4.368 lei

Înscrie-te la curs

Completează formularul de mai jos și te vom contacta ulterior pentru a confirma înscrierea ta la curs