Top 3 motive pentru care sa inveti limba spaniola

Top 3 motive pentru care sa inveti limba spaniola

Din acest articol vei afla 3 motive pentru care sa inveti limba spaniola. Iar daca timpul este dusmanul tau, poti incerca un curs online limba spaniola, fiindca inveti dupa propriul tau program!

Poate ca ai cochetat cu limba spaniola candva in viata ta. Fara sa vrei ai invatat-o fiindca a fost o vreme cand toti eram innebuniti de telenovelele spaniole. Insa intre timp nu ai mai exersat si ai uitat tot. Sau poate ca ai fost mereu atras de ea, insa nu ai avut timp sau motivatie.

In orice caz te-ai afla, limba spaniola ar trebui sa faca parte din portofoliul tau lingvistic. Este o limba frumoasa, ce iti permite accesul la o lume culturala ampla. Din acest articol vei afla 3 motive pentru care sa inveti limba spaniola. Iar daca timpul este dusmanul tau, poti incerca un curs online limba spaniola, fiindca inveti dupa propriul tau program!

  1. Limba spaniola este a 3-a cea mai vorbita limba din lume

Limba spaniola ocupa un loc de cinste, imediat dupa engleza si mandarina. Mai bine de 600 de milioane de oameni o vorbesc. Este limba materna in 21 de tari si este vorbita ca a doua limba in altele. Este o limba care are o sonoritate fluida, placuta si este utilizata in multe domenii de munca, in relatii de afaceri. Printre tarile unde se vorbeste mult limba spaniola se afla si sudul Statelor Unite ale Americii si America Latina. Deci daca vrei sa incepi o viata acolo, dar si in alte tari unde este utilizata, ai mai multe sanse de angajare daca stii si aceasta limba.

  1. Limba spaniola este usor de invatat

Vocabularul de baza este latin, deci se aseamana si cu limba romana si este influentata si de limba engleza. Gramatica este complexa, dar bine structurata. Daca stii limba engleza iti va fi mai usor sa inveti limba spaniola, in special daca si vointa este pe masura. Are prea putine dificultati fonetice. In afara de grupurile de sunete, acestea se scriu cum se aud. Niciodata nu e prea tarziu pentru a invata o noua limba, asa ca inscrie-te la noi pentru a urma un curs limba spaniola.

  1. Experienta in calatorii imbunatatita

Un curs de limba spaniola iti deschide calea nu numai pentru joburi mai bune, ci si pentru experiente mai autentice atunci cand calatoresti. Este o limba distractiva si vei cunoaste indeaproape cultura bogata a Spaniei. Daca vei calatori in Mexic, Spania, America Latina, locuitorii iti vor deschide usile daca vorbesti limba spaniola. Vei fi invitat la mese delicioase, vei canta cu mariachi, vei fi invitat la lectii de dans si cine stie cate alte experiente inedite vei trai doar cunoscand aceasta limba. Iar in celelalte tari te vei descurca mai bine daca ai si limba spaniola la “centura”! Daca mai stii si limba engleza, lumea va fi la picioarele tale.

Acestea sunt doar cateva motive pentru care merita sa inveti limba spaniola. Noi te asteptam sa te inscrii la cursuri online bine structurate si vei invata rapid daca te implici.

Caută

Articole recente

Distribuie:

Abonează-te la newsletter