Marți, 28 martie, seara de conversație în limba engleză – ”Is Ledership a Calling?”

Marți, 28 martie, seara de conversație în limba engleză - ''Is Ledership a Calling?''

ARE LEADERS BORN OR MADE? (*Romanian below)

For decades, people have been trying to figure out whether great leaders are born with innate leadership traits or if you can develop people into leaders. Recent scientific studies suggest that leadership is 30% genetic and 70% learned.

Born or made, leadership is about leading people, be it a peer group, a volunteer organization or a team at work.

And it seems that leading people is a calling.

Could it be your calling, or did you find another one inside you? Natural-born leader or made, driven by a calling or not, effective leadership still requires hard work. Continuous leadership development is a necessity to support this hard work, especially in a world that is getting more and more complex by the day.

If you join us in our Debate moderated by the international Trainer & Coach @John Bax, you will find out which are the Leadership Traits and How to Develop Them.

Also, with the aid of a Self-Discovery Game, we will try to find within our evening, which is our true calling.

Don’t lose this opportunity to learn and discover about yourself or to find out how to develop yourself into a big leader! ????

Join us for an exciting evening discussing an interesting and engaging topic together!

⏰ WHEN:

Tuesday, the 28th of March, at 7:00 PM

???? WHERE:

At: 48 Ferdinand I Blvd. (“Foisorul de Foc” area)

CONTACT: (004) 0722 333 081 office@linguatranscript.ro

PRICE: 100 LEI

Snacks and drinks, facilitator + linguistic feedback included
Register here: https://fb.me/e/3mcARVmXz

LIDERII SE NASC SAU SE FAC?

De zeci de ani, oamenii au încercat să afle dacă marii lideri se nasc cu trăsături înnăscute de lider sau dacă se pot dezvolta in lideri. Studii științifice recente sugerează că leadershipul este 30% genetic și 70% învățat.

Născut sau făcut, leadershipul înseamnă să conduci oameni, fie că este vorba de un grup de colegi, de o organizație de voluntariat sau de o echipă la locul de muncă.

Și se pare că a conduce oameni este o chemare.

Ar putea fi chemarea ta sau ai găsit o alta în tine? Lider înnăscut sau făcut, condus de o chemare sau nu, un leadership eficient necesită totuși multă muncă. Dezvoltarea continuă a leadershipului este o necesitate pentru a susține această muncă grea, mai ales într-o lume care devine din ce în ce mai complexă pe zi ce trece.

Dacă vă alăturați dezbaterii noastre, moderată de trainerul și coach-ul internațional John Bax, veți afla care sunt trăsăturile de leadership și cum să le dezvoltați.

De asemenea, cu ajutorul unui Joc de autocunoaștere, vom încerca să găsim în cadrul serii noastre, care este adevărata noastră vocație.

Nu pierdeți această ocazie de a învăța și de a vă descoperi pe voi înșivă sau de a afla cum să vă dezvoltați pentru a deveni un mare lider! ????

⏰CÂND:

Marți, 28 martie, de la ora 19:00

????UNDE:

Bulevardul Ferdinand I nr. 48 (zona “Foișorul de Foc”)

CONTACT: (004) 0722 333 081 office@linguatranscript.ro

PREȚ: 100 LEI

Gustări și băuturi, moderator + feedback lingvistic inclus
Înscrie-te aici: https://fb.me/e/3mcARVmXz

Caută

Articole recente

Distribuie:

Abonează-te la newsletter