Îngheață, luptă sau fugi! Ce e de făcut în vremuri tulburi?

Îngheață, luptă sau fugi! Ce e de făcut în vremuri tulburi?

Dezbatere deschisă în limba engleză la Lingua Events
#languageeducation #debate #englishlearning #actual

Evenimentul va avea loc pe data de 14 aprilie !

Asistăm înfrigurați la schimbarea istoriei și ochii tuturor sunt ațintiți asupra țării vecine, care trece prin cel mai dramatic moment pe care și l-ar fi putut imagina Europa.

Dar noi ne propunem să ne întoarcem atenția spre noi înșine și să vedem ce putem face într-o situație de aceste dimensiuni existențiale: ce fac afacerile, antreprenorii sau chiar angajații – toți cetățenii de rând, spre ce ar trebui să ne orientăm în aceste condiții?
Cum este mai bine pentru noi toți, dar mai ales pentru fiecare dintre noi, să acționăm acum: să așteptăm, să ne facem bagajele și să fugim sau să ne reinventăm, împingându-ne limitele și încercând lucruri noi?
Atât în afaceri, cât și din punct de vedere uman, avem acum această provocare: Îngheață, luptă sau fugi – Ce e de făcut în vremuri tulburi?
La aceasta și la alte întrebări care ne-au bântuit în ultima lună ne propunem să răspundem – provocându-ne la prima dezbatere offline după o lungă perioadă pandemică în care am fost online și ne-am întâlnit atât de rar pentru a socializa.
Vă invităm la o discuție în limba engleză, moderata de un facilitator nativ de origine britanică, udată cu un pahar de vin, ceai sau suc și asezonată cu gustări și delicii culinare.

Haideți să ne întâlnim din nou și să socializăm în timp ce dezbatem vremurile dificile pe care le trăim.

Pentru Înscrieri și detalii dați click aici:
https://linguaevents.ro/

Evenimentul este gratuit, în limita locurilor disponibile.
Dacă iți place evenimentul eşti binevenit să laşi o donație (pentru a acoperi o parte din costuri). Aceasta va fi redirecționată spre un ONG care ajută refugiații din Ucraina.

Detalii de acces la 0722333081, whatsapp sau email office@linguatranscript.ro.

Înscrie-te aici:

https://fb.me/e/2uEsoluwx


(English below)

Freeze, Fight or Flight? What to do in troubled times?
Open discussion moderated by a native British facilitator
Register here:
https://fb.me/e/2ihsPMDGQ

We are all witnessing history changing and all eyes are on our neighboring country, which is going through the most dramatic moment Europe could have imagined.
But we propose to turn our attention to ourselves and see what we can do in a situation of these existential dimensions: what do businesses, entrepreneurs or even employees, all ordinary citizens? what to do in these conditions?
What is better for all of us, but especially for each of us, to do now: wait, pack our bags and run or reinvent ourselves, pushing the boundaries and trying new things?
Both in business and from a human point of view, we now have this challenge: Freeze, Fight or Flight – What to do in troubled times?
This and other questions that have haunted us over the last month we aim to answer – by challenging ourselves to the first offline debate after a long pandemic period of being online and meeting so rarely to socialize.
We invite you to attend an open discussion moderated by a native British facilitator, washed down with a glass of wine, tea or juice and spiced up with snacks and culinary delights.
Let’s meet again and socialize while discussing the difficult times we live in.
#language #debate #entrepreneurs #business
 

Despre serile de conversație în limbi străine

Cunoașterea limbilor străine are o importanță majoră în ziua de astăzi. Formarea noastră educațională în diverse limbi străine începe încă de pe băncile școlii. Însă, după cum bine știm, repetiția este mama învățăturii. Iar dacă nu exersezi cunoștințele dobândite, dacă te oprești din a acumula altele și mai ales dacă nu ai posibilitatea de a te implica în contexte sociale unde să poți vorbi în aceste limbi străine, tot ce ai învățat începe să se estompeze cu trecerea timpului.

În acest sens te poți baza pe noi, întrucât la Lingua TranScript, organizăm seri tematice de socializare și networking în limbi străine.

Alătură-te clubului de conversație și socializare!

Ești curios ce se întâmplă la o astfel de seara tematica in limba engleza sau alte limbi străine? Putem începe prin a spune că te vei distra, relaxa și vei avea oportunitatea de a cunoaște oameni noi. Vei socializa cu aceștia în limba aleasă pentru grupul care ia parte la seara tematică și veți putea descoperi interese comune. Vor avea loc dezbateri incitante unde îți poți exprima liber opinia asupra subiectelor și de asemenea, poți propune chiar tu subiectul de dezbatere.

Vei avea posibilitatea de a conversa cu vorbitori nativi ai diverselor limbi precum engleza, franceza, italiana, germana, spaniola etc. La final vei primi feedback lingvistic din partea experților, pentru a ști exact la ce anume mai ai de lucrat. Nivelul comunicării în limbi străine crește exponențial, vei acumula noi informații utile și interesante și vei exersa gândirea laterală.

Atmosfera din cadrul unei seri de conversatie in limbi straine este confortabilă și îți va crea o stare bună de dispoziție. Îți vei răsfăța simțurile cu o selecție de delicii culinare, te vei putea delecta cu vinul special al serii și sucuri, cafea, apă plată. Dar asta nu este tot! Ești un împătimit al jocurilor de societate? Și acestea fac parte din activități și au loc în limba engleză.

Vino cu o atitudine open-minded!

Când au loc dezbaterile din cadrul acestor seri tematice se vor alege subiecte controversate precum:

Religie sau Credință?

Freelancer, antreprenor sau angajat?

Rămânem în România sau emigrăm?

Religia – ca materie în școală sau educația financiară?

Ce e mai bine să ai: IQ sau EQ?

Așadar fii deschis/ă la minte, fiindcă fiecare va aduce argumente pro și contra și este foarte posibil să pleci acasă cu părerea complet schimbată asupra unui anumit subiect.

Află mai multe despre serile tematice și pachetele disponibile pe pagina noastră. Dacă ai nelămuriri, ne poți contacta printr-un formular online sau telefonic. Te așteptăm la serile de conversație în limbi străine interactive, distractive de unde vei pleca cu un bagaj de cunoștințe extins.

Caută

Articole recente

Distribuie:

Abonează-te la newsletter