Hobby-uri populare în cultura germană

Hobby-uri populare în cultura germană

Știi să vorbești despre hobby-urile tale în limba germană? Există destul de multe activități populare pe care poporul german le împărtășește cu restul lumii.
Până să vorbim despre acestea, haideți să vedem de ce este important să înveți cum să vorbești despre hobby-uri în germană:

Hobby-urile sunt o modalitate prin care ne putem conecta și dezvolta relații cu oamenii din jurul nostru. Pasiunea pentru lucruri și activități comune îți permit să te conectezi cu colegii tăi, să te integrezi mai ușor în comunități de persoane cu pasiuni comune sau chiar să legi noi relații de prietenie. Aproape orice conversație cu persoane nou cunoscute începe cu o invitație de a te prezenta pe scurt iar acest fapt este oportunitatea perfectă de a vorbi și povesti despre hobby-urile și pasiunile tale.

A vorbi despre hobby-urile tale în limba germană te ajută să-ți îmbogățești vocabularul. S-ar putea să descoperi că este mai ușor să memorezi cuvinte noi care au legătură cu hobby-ul tău, deoarece este un subiect important pentru tine despre care îți face plăcere să vorbești. Veți învăța noi verbe, substantive și adjective care te vor ajuta să descrii în ce constă hobby-ul tău sau cât de mult timp vă petreceți făcând respectiva activitate.

• Dincolo de oportunitatea de a-ți îmbunătăți fluența în limba germană, vei descoperi lucruri noi despre stilul de viață german, hobby-urile populare în cultura germană și tradițiile specifice Germaniei.
Deci, să vorbești despre hobby-urile tale în limba germană poate fi o modalitate excelentă de a învăța despre alte hobby-uri și chiar de a le experimenta.

Hobby-urile au puterea de a aduce oamenii împreună.
Haideți să explorăm în continuare activitățile populare pe care germanii le aleg pentru a-și petrece timpul liber:

Germanilor le place să gătească, iar mâncarea bună este ceva de care se poate bucura aproape oricine. Este bineștiut faptul că germanii sunt iubitori de bere, așa că aceasta este nelipsită de lângă preparatele gustoase cu care își răsfață invitații.

• La fel ca majoritatea dintre noi, germanii iubesc emisiunile TV și filmele. Filmele străine și cele germane sunt foarte populare și oferă posibilitatea conturării unei viziuni culturale extinse. Și bineînțeles, ca multe alte culturi, germanii se bucură de emoțiile și suspansul serialelor TV dramatice, cum este Tatort.

Călătoriile și explorarea universului înconjurător este un alt hobby popular printre germani. Fie că este vorba de excursii de weekend sau de vizite în alte țări, germanii sunt exploratori și aventurieri. Știați că termenul englezesc wanderlust. care înseamnă poftă de a călători, este derivat dintr-un cuvânt german? Cu asta cred că v-am convins că germanii sunt dornici de călătorii și experiențe culturale noi.

Sportul, în special fotbalul (Fußball) este unul dintre cele mai mari hobby-uri în cultura germană. Nemții sunt mari consumatori de fotbal și există o întreagă cultură construită în jurul echipelor, antrenorilor, jucătorilor etc. Există multiple cântece și o întreagă cultură dezvoltată în jurul fotbalului german. Discuțiile despre Bundesliga te vor introduce într-o adevărată mișcare culturală pe care acest sport a creat-o în Germania și te vor ajuta să îți îmbunătățești abilitățile lingvistice.

Hobby-urile sunt activități care reduc stresul, îmbunătățesc funcțiile creierului și creează mai multe conexiuni sociale. Cu siguranță ai regăsit în lista de mai sus cel puțin o pasiune comună. așa că te provocăm să vorbești deschis despre hobby-urile tale. utilizând limba germană. În comunitatea Lingua Transcript îți poți găsi foarte ușor un partener de discuții în limba germană sau poți accesa cursuri online de limbă germană pentru aprofundarea noțiunilor lingvistice.

Caută

Articole recente

Distribuie:

Abonează-te la newsletter