Friend with Benefits vs Romantic Relationship – English Debate & Game

Friend with Benefits vs Romantic Relationship - English Debate & Game

Așa cum v-am anuntat in grupul nostru @The Story Behind The Story, de luna aceasta vom ține evenimente împreună cu alți co-#creatori, oameni talentați, vorbitori foarte buni de limba engleză, care vor și pot împărtăși un talent cu noi, in comunitatea noastră, moderând un Event.

Si asa cum v-am obișnuit, în fiecare lună vă invităm la o nouă dezbatere: de data aceasta am decis să continuăm seria Relații cu un subiect fierbinte – care este în trend în zilele noastre – și care ridică adesea probleme legate de angajamentul într-o relație de cuplu.

Ce-și doresc tinerii din ziua de azi, ce-și doresc adulții maturi care plănuiesc să înceapă o nouă relație: doar o relație fără un angajament serios sau totuși o relație romantică din care se poate naște o familie?

Care ar fi avantajele și dezavantajele pentru ambele situații?

Avantajele prieteniei cu beneficii:

Fără angajament?
Mai multă libertate?
Fără drame?
Împlinire sexuală?

Dezavantajele prieteniei cu beneficii:

Detașare emoțională?
Dificultăți de comunicare?
Risc de gelozie?
Lipsa de intimitate?

Avantajele unei relații clasice:

Conexiune emoțională?
Experiențe împărtășite:?
Sprijin și încurajare?
Intimitate?

Dezavantajele relației clasice:

Angajament și obligație?
Posibilitatea de a te alege cu o inimă ranită?
Conflicte și dezacorduri?
Sacrificiu personal?

Vă propunem o discuție pe această temă condusă de @Raluca Robu, profesoara de engleză și actor în calitate de moderator, prima din șirul co-creatorilor care vor facilita o moderare la @LinguaEvents, care ne va provoca, totodata, și cu un joc de relații.

Hai să petrecem din nou o seară împreună la sfârșitul lunii ???? într-o atmosferă relaxată, cu vorbitori nativi de limba engleză, gustări și băuturi, pentru a avea ocazia de a practica limba engleză și de a interacționa cu o multime de oameni prietenoși, pentru 3 ore de distracție, învățare și bună dispoziție!

CAND? Pe 27 aprilie, ora 19
UNDE? In Bd Ferdinand nr 48
PRET: 100 lei (snacks&drinks&moderator&feedback lingvistic incluse)
Înscrie-te aici: https://fb.me/e/1hH913lri 

As we announced in our group @The Story Behind The Story, this month we will be holding events with other co-#creators, talented people, very good English speakers, who are willing and able to share a talent with us in our community by moderating an Event.

And as we are used to it, every month we invite you to a new debate: this time we have decided to continue the Relationships series with a Hot topic – which is in Trend nowadays – and which often raises issues of commitment in a couple relationship.

What do young people want nowadays, what do mature adults who are planning to start a new relationship want: just a relationship without serious commitment or still a romantic relationship from which a family can grow?

What would be the pros and cons for both situations?

Pros of Friends with Benefits:
No commitment?
More freedom?
No drama?
Sexual fulfillment?

Cons of Friends with Benefits:
Emotional detachment?
Communication difficulties?
Risk of jealousy?
Lack of intimacy?

Pros of Classic Relationship:
Emotional connection?
Shared experiences:?
Support and encouragement?
Intimacy?

Cons of Classic Relationship:
Commitment and obligation?
Possibility of heartbreak?
Conflicts and disagreements?
Personal sacrifice?

We propose you a discussion on this topic led by an English teacher and actor @Raluca Robu, the first in a line of co-creators to facilitate a moderation at @LinguaEvents, who will also challenge us with a relationship game.

Let’s have an evening together again at the end of the month ???? in a relaxed atmosphere, with native English speakers, snacks & drinks, for the opportunity to practice English and interact with a variety of friendly people, for 3 hours of fun, learning and good mood!

WHEN: On April 27, 7 pm
WHERE? 48 Ferdinand Boulevard
PRICE: 100 lei (snacks&drinks&moderator&language feedback included)
Register here: https://fb.me/e/1hH913lri 

Caută

Articole recente

Distribuie:

Abonează-te la newsletter