Ești în căutarea unor cursuri de engleză pentru copii?

Ești în căutarea unor cursuri de engleză pentru copii

Copilul tău învață engleza? Uite de ce învățarea acesteia străine de la vârste fragede este extrem de benefică pentru copilul tău. Un copil care învață o a doua sau a treia limbă are un avantaj imens față de un copil care vorbește una singură. În această eră digitală, învățarea unui nou vocabular nu a fost niciodată mai accesibilă și convenabilă.

Iată cinci motive pentru a-ți înscrie copilul la un curs:

1 – Mai multe oportunități de dezvoltare profesională

Învățarea în cadrul unor cursuri online le permite copiilor să se bucure de o serie de avantaje. Dacă un copil vorbește fluent o limbă, atunci când este mai mare, poate merge în țări în care oamenii vorbesc acea limbă pentru a-și continua studiile – ceea ce poate spori perspectivele de angajare și oportunitățile de carieră. Asta pentru că persoanele bilingve au un acces mai facil la locuri de muncă și la salarii mai mari într-o economie integrată la nivel global.

2 – Performanță academică îmbunătățită

Învățarea acesteia are beneficii cognitive care afectează direct progresul școlar al unui copil. Copiii bilingvi adesea obțin rezultate mai bune la testele standardizate și au abilități mai bune de citit, scris și matematică decât copiii care nu vorbesc o a doua limbă.Cunoștințele bilingve oferă copiilor o înțelegere avansată a principiilor gramaticale și a modului de utilizare a acestora, ceea ce le îmbunătățește citirea și înțelegerea vorbirii și le îmbunătățește performanța academică. De asemenea, pot folosi ceea ce învață pentru a consolida conceptele și termenii pe care îi învață într-o altă limbă.

3 – Dezvoltare mai bună a creierului

Copiii expuși la astfel de cunoștințe au o dezvoltare mai bună a creierului și sunt mai creativi decât alții, deoarece dezvoltă modele cognitive superioare decât cele limitate la o singură limbă. Cercetările arată că învățarea de la vârste fragede îmbunătățește memoria, concentrarea, abilitățile de multitasking, rezolvarea problemelor, gândirea critică și abilitățile de ascultare.

Procesele creierului devin, de asemenea, mai active atunci când dobândesc noi abilități. Când copiii învață cuvinte noi, creierul lor se obișnuiește cu noile norme gramaticale și de vocabular. Își perfecționează capacitatea de a-și aminti cuvinte noi, de a le conecta și de a le folosi în context. Asta înseamnă că copiii care vorbesc mai multe limbi sunt mai creativi și mai flexibili.

4 – Curiozitate mai mare, sensibilitate culturală, empatie și toleranță

Expunerea la limbi străine îi ajută pe copii să înțeleagă că există multe moduri diferite de a trăi. Acest lucru creează curiozitate, le dă copiilor o sete de noi cunoștințe și le permite să dezvolte toleranță și empatie față de oamenii din alte zone ale lumii.

5 – Reziliență superioară și abilități de rezolvare a problemelor

Pentru a-și atinge obiectivele, copiii trebuie să persevereze și să experimenteze pentru a descoperi ce strategii și abordări de învățare funcționează pentru ei. Tenacitatea, determinarea și abilitățile de studiu pe care le dezvoltă la cursuri engleză copii se pot transmite în fiecare aspect al vieții.

Alege Lingua Transcript pentru dezvoltarea copilului tău!

Caută

Articole recente

Distribuie:

Abonează-te la newsletter