Servicii de traduceri autorizate de care ai nevoie în contextul COVID19

Servicii de traduceri autorizate de care ai nevoie în contextul COVID19

Situația de criza actuală a adus nenumărate inconveniente și schimbări pe toate planurile. Fie că vorba de muncă, timp liber sau cele mai simple interacțiuni- COVID19 le-a schimbat. Fie că ai nevoie de o vacanță binemeritată, fie că ai colaborări cu firme din exteriorul României serviciile de traduceri autorizate îți pot fi de un real folos.

În continuare vom discuta de toate situațiile în care serviciile de traduceri autorizate te pot ajuta. Poți apela cu încredere la serviciile noastre.

1.    Ai plănuit o călătorie în străinătate

Indiferent de natura călătoriei atât timp cât trebuie în continuare să părăsești țara este important să verifici în mod constant reglementările care trebuie urmate la deplasarea în acele țări. Pentru anumite destinații, Ministerul Afacerilor Externe din România a generat ghiduri de călătorie.

Pentru anumite țări este nevoie să ai un test COVID19 prelevat cu maximum 72 de ore înainte de momentul intrării pe teritoriul țării în cauză. Aici vei avea nevoie de servicii de traduceri autorizate rapide.

Lingua Transcript vă poate ajuta cu servicii de calitate și prompte. Înțelegem că această perioadă e critică și poate fi stresantă. Vrem să vă luăm o grijă prin a ne asigura de corectitudinea traducerii.

Apelează la serviciile noastre aici.

2.    Traduceri autorizate pentru noi oportunități

Chiar dacă trăim într-o perioadă instabilă, ea a adus și anumite schimbări benefice. Numeroase companii europene sunt mult mai flexibile în angajare. Oportunitățile de lucru remote au crescut și astfel este tot mai ușor să îți desfășori munca în mediu digital pentru companii din afara țării.

Pentru a putea finaliza procesul de angajare vei avea nevoie de traduceri autorizate ale documentelor tale originale. Indiferent dacă e vorba de engleză, franceză, italiană, germană – noi te putem ajuta cu aceste servicii.

Ne putem asigura că orice documente ai nevoie în procesul și dosarul de angajare pot fi înțelese de angajatorul tău incluzând:

  • C.V.
  • cazier judiciar
  • contracte de muncă
  • scrisori de recomandare
  • adeverințe
  • acte de studiu incluzând diplome și foi matricole
  • certificare de nastere sau casatorie
  • buletine și pașapoarte
  • și multe altele.

3.    Te întorci la muncă

Înainte să te întorci în colectivitate, angajatorul vrea să fie sigur că nu reprezintă un risc pentru tine și sănătatea colegilor tăi. Chiar dacă cu toții respectăm noile prevederi de distanțare socială și siguranță tot timpul pot apărea probleme.

În majoritatea cazurilor angajatorul îți va deconta această testare și mai mult de atât nu va avea nevoie de o traducere a ei. Pentru unele companii documentul va trebui să fie tradus în engleză. În acest context vei avea nevoie de traduceri autorizate pentru testele medicale COVID sau RT-PCR.

Noi ne putem asigura că documentele tale vor ajunge la angajator în timp util și că nu vei avea probleme la decontarea investigațiilor medicale.

Simplificarea proceselor pe perioada pandemiei

Cu toate incertitudinile pe care COVID19 ni le-a adus cu toți ne dorim un pic de certitudine. Când vine vorba de documente și servicii de traduceri autorizate suntem flexibili și pregătiți pentru noile cerințe.

Ne dorim să avem un impact pozitiv indiferent în care din aceste situații vă aflați.

Caută

Articole recente

Distribuie:

Abonează-te la newsletter