Limba engleză, un atu în CV – începeți cursurile online

Limba engleză, un atu în CV - începeți cursurile online

Statistici diverse ne arată că românii nu sunt atât de alerți în ceea ce privește o continuă perfecționare profesională. Iată însă că vremurile se schimbă, pandemia ne-a fost o lecție destul de dură despre cum se pot schimba toate într-o clipă. Nu mai muncim până la pensie în același loc – doar în rare cazuri – și ar trebui să fim alerți mereu cu privire la reorientarea profesională.

Căci și societatea în sine se schimbă, apar noi domenii, trebuie să ne adaptăm constant din acest punct de vedere. 

Multe se pot schimba, de aceea țineți cont de o constantă informare și raportați-vă la cum să câștigați noi cunoștințe. A cunoaște o limbă străină poate fi un atu în CV. 

Acum este timpul acela de a începe un curs de limba engleză. Ați amânat, sunteți sceptici în privința adaptării la un astfel de context, niște cursuri limbi straine online pot fi o adevărată provocare. Însă suntem aici să vă ajutăm!

Cursuri online care nu vă vor dezamăgi – învățați eficient!

Un curs online are mai multe șanse să nu fie decalat și întrerupt de cine știe ce situații – ca în cazul celor cu prezența fizică, în contextul actual. Puteți fi oriunde, atât timp cât dispuneți de un device și conexiune la internet. Să urmați cursul online de limba engleză și nu numai nu este deranjant de cine știe ce inconveniente. Nu vă deplasați, nu stați în trafic, nu pierdeți timp cu naveta. 

Pentru a începe totul cu dreptul și pentru ca un curs de limbă străină să se dovedească a fi eficient abordăm totul personalizat. În cadrul paginii noastre veți găsi implicit teste online ce pot fi parcurse de doritori. Vom ști astfel de la cel nivel plecați privind cunoștințele de limbă străină. În funcție de acest rezultat alegem grupa potrivită pentru fiecare cursant. Nice move, right?!


Limba engleză, un atu în CV – iată de ce

Peste tot în jurul nostru remarcăm că limba engleză este de bază. Este principala limbă internațională, des utilizată și în marile companii, în multinaționale. Specialiștii în HR sunt conștienți de acest aspect și au în vedere ca triajul candidaților să fie realizat și ținând cont de competențele lingvistice. 

Generațiile de copii acum deprind primele cunoștințe de limbă engleză din materiale audio și video pe care le urmăresc just for fun. Engleza în școli este prima limba străină studiată. Înțelegem importanța de a înțelege, a vorbi și a scrie corect în limba engleză. Căci tot ceea ce facem acum, este pentru viitorul de mâine. Acum este timpul să începeți acel curs de limba engleza online, decizie pe care ați tot amânat-o!

Caută

Articole recente

Distribuie:

Abonează-te la newsletter