Calendarul evenimentelor Lingua Transcript pentru luna mai și iunie

Calendarul evenimentelor Lingua Transcript pentru luna mai și iunie

Succesul proiectului ‘‘The Story Behind the Story’’, precum și susținerea participanților la serile de conversație în limba engleză, ne-a convins să pregătim un calendar de evenimente pentru luna mai și iunie 2023. 

De două ori pe lună ne vom întâlni alături de co-creatorii care vor aduce în față subiecte și povești care merită să fie dezbătute. Vă invităm la evenimentele din luna mai:

18 mai – ‘‘Male vs Female – What Do Women / Men Want?’’ – cu Don Cooper – Improv Trainer. 

La această întâlnire vom dezbate un subiect vechi, dar mereu actual. Oare ce își doresc cu adevărat femeile? Dar bărbații? Iată câteva direcții, pe baza cărora, vom comunica în limba engleză:

– Bărbații se gândesc la sex la fiecare minut, iar femeile – la fiecare două zile.

– Bărbații sunt mai buni la științele exacte, iar femeile – la științele sociale.

– Femeile au tendința de a reține toate detaliile, în timp ce bărbații, de obicei, păstrează în minte doar punctul principal.

– Femeile folosesc aproape de trei ori mai multe cuvinte pe zi decât bărbații.

– Creierul unei femei este cu 10% mai mic decât cel al unui bărbat. Cu toate acestea, acest lucru nu afectează nivelul de inteligență.

31 mai – ‘‘Religion vs Spirituality – Is there a difference between religion and spirituality? – cu Alina Neagu – Transformational Coach & Trainer

În ultimii ani interesul către spiritualitate este în continuă dezvoltare. Deși suntem crescuți în mare parte în familii religioase, tindem către noi idei de manifestare. Doar oare chiar există o diferență între religie și spiritualitate? Iată câteva subiecte în jurul cărora ne vom focusa atenția:

– Religia îți spune adevărul – Spiritualitatea îți permite să-l descoperi

– Religia te separă de alte religii – Spiritualitatea le unește

– Religia te face dependent – Spiritualitatea te face independent

– Religia îți arată frica – Spiritualitatea îți arată cum să fii curajos

Vă invităm să participați și să vă înscrieți la serile de conversație organizate de școala de limbi străine Lingua Transcript! 

Caută

Articole recente

Distribuie:

Abonează-te la newsletter