5 Motive pentru care să urmezi un curs de limba franceză online

5 Motive pentru care să urmezi un curs de limba franceză online

În contextul actual să cunoști doar o limbă este în cele mai multe cazuri insuficient. O a doua limbă te poate ajuta pe plan personal cât și pe plan profesional. Un curs de limba franceză online poate fi cea mai simplă decizie pentru a investi în viitorul tău.

Dar hai să aflăm care ar fi motivele principale pentru care ai alege să faci parte din comunitatea francofonă.

1.    Îți deschide noi oportunități de muncă

De la call center, la ambasade, multe din oportunitățile de lucru din ultimul ani caută vorbitori de limba franceză inclusiv la nivel începător. Engleza este de obicei întâlnită pe majoritatea C.V.-urilor dar numărul vorbitorilor de franceză este în scădere, mai ales în România.

Un curs de limba franceză online poate face diferența între a fi chemat la un interviu sau a face parte din grămada de C.V.-uri respinse. Dacă ești deja fluent în Engleză, Franceza poate fi asul tău din mânecă la o întâlnire profesională.

2.    Un curs de limba franceză online un nou pas către cultură

Franceza a fost tot timpul considerată limba culturii. Explorarea acestei lumii, va fi o poartă către înțelegerea:
●    artelor plastice,
●    gastronomiei,
●    industria vestimentară,
●    arhitectură și
●    știință.

Mai ales acum când mersul la un spectacol de teatru sau la un vernisaj pare posibil doar în viitorul îndepărtat, franceza poate să te ajute să înțelegi romane celebre. Ai putea înțelege nuanțele replicilor lui Alan Delon, Gerard Depardieu sau Catherine Deneuve și versurile cântate de Edith Piaf sau Lara Fabian.

3.    Limbi latine similare românei

Din cauză că aceste două limbi provin din latină un curs de limba franceză online s-ar putea să fie cel mai simplu mod de a învăța această limbă. Comparativ cu engleza vei găsi numeroase cuvinte similare, la care le poți intui singur înțelesul.

Cu ajutorul internetului să ai access la acest tip de activități a devenit incredibil de simplu dar și sigur pentru tine. Vei avea access în timp real cu lectorul și îți vei putea stabili tu zilele și intervalul dorit. Înscrie-te chiar azi.

În același timp îți poți organiza spațiul de studiu după bunul plac fără să trebuiască să revii la modul tradițional al unei săli de curs.

4.    Lumea devine mai accesibilă

Un curs de limba franceză îți deschide numeroase alte posibilități viitore ce includ simplificarea comunicării pe perioada vacanțelor tale. Ai putea avea access la noi programe de educație, informații direct la cele mai de top surse jurnalistice.

Franceza este una din puținele limbi care este folosită pe toate cele 5 continente. După Engleză și Germană este cea mai uzitată limbă și de pe internet, chiar mai multe decât limba Spaniolă. Sunt numeroase oportunități la care nici nu putem gândi acum, unde Franceza te va ajuta cu sigurantă pe viitor.

5.    Conectarea la numeroase comunități

Promovarea comunităților francofone a fost întotdeauna o prioritate. Un curs de limba franceză poate fi un prim pas pentru a-ți crea noi relații în aceste comunități. În România, există numeroase asociații ce activează în principalele orașe, ce promovează limba franceză prin diverse evenimente, dezbateri și întâlniri ale comunității.

Franceza este limba oficială a:
●    Uniuni Europe,
●    UNESCO,
●    Națiunilor Unite,
●    NATO,
●    Comitetul Olimpic Internațional,
●    numeroase curți internaționale.

Asta înseamnă că în efortul de a te perfecționa și ați urma pasiunea vei găsi comunități de vorbitori de limba franceză ce te pot susține și încuraja.

Acestea sunt principalele motive pentru care noi considerăm că alegerea unui curs de limba franceză online înseamnă un pas înainte indiferent de destinația ta finală.

Alătură-te nouă prin înscrierea la cursul online chiar azi.

Caută

Articole recente

Distribuie:

Abonează-te la newsletter