Blog articles

Search by category:

Învățarea limbilor străine – tendințe 2024

Domeniul învățării limbilor străine manifestă anumite tendințe în anul 2024 marcate în special de evoluția tehnologică din ultima perioadă. În acest articol, vom aborda 5 ... (citește tot)

Copilul tău învață engleza? Uite de ce învățarea acesteia străine de la vârste fragede este extrem de benefică pentru copilul tău. Un copil care învață ... (citește tot)

Descoperă ce stă la baza deciziilor și acțiunilor tale de-a lungul vieții, pe parcursul unei noi dezbateri în engleză și a unei seri creative Lingua Transcript! ... (citește tot)

Știi să vorbești despre hobby-urile tale în limba germană? Există destul de multe activități populare pe care poporul german le împărtășește cu restul lumii.Până să ... (citește tot)

Dezvoltarea educațională la vârsta adultă aduce numeroase avantaje în special învățarea unei noi limbi străine. Cu toate că în această etapă motivația de învățare scade ... (citește tot)

În era globalizării, cunoașterea unei limbi străine este esențială pentru succesul personal și profesional. Pentru a-ți îmbunătăți abilitățile lingvistice într-un mod interactiv și stimulant, te ... (citește tot)

A FI sau a NU FI FREELANCER sau ANGAJAT? Aceasta este întrebarea și ACUM este momentul să te decizi ce cale să urmezi. Îți propunem să ... (citește tot)

Descoperă diferențele dintre generații la Lingua Events, pe 26 martie! Moderatorul Miles Kentish ne va ghida prin dezbateri intense despre Gen Z, Gen X și ... (citește tot)

Învățarea limbii germane reprezintă o poartă către oportunități nelimitate în carieră și în explorarea culturii europene. În era globalizării, abilitatea de a vorbi și înțelege ... (citește tot)

Un an nou, Noi speranțe și proiecte!  Începem ciclul de SERI tematice de dezbateri și jocuri Lingua Events, de data aceasta în limba română . ... (citește tot)

Îmbunătățirea vocabularului, pronunției și gramaticii în orice limbă internațională poate fi o provocare, dar una plină de satisfacții. Iată câteva sfaturi și trucuri care te-ar ... (citește tot)

Poate te-ai întrebat uneori de ce să înveți limbi germanice, care sunt avantajele de a face cursuri de engleză sau germană.  Avantajele învățării unei limbi ... (citește tot)

Search

Recent Articles

Share:

Subscribe to newsletter